Altcoin Haberleri

Charles Hoskinson, Kripto Yasalarına Karşı Çözümler Önerdi!

Yakın tarihli bir videoda, Cardano ve IOHK’nın kurucusu Charles Hoskinson, ABD kripto topluluğuna , Senatör Portman ve diğer birkaç kişi tarafından kripto vergilendirmesini şimdi olduğundan çok daha zor hale getiren değişiklikle ilgili olarak hitap etti.

Hoskinson, bu değişikliğin Cumartesi günü yapılacak oylamada kabul edilmesini engelleyebilecek birkaç basit adım önerdi . Önerdiği bazı çözümler, Twitter blogunda kripto yanlısı ABD Senatörü Cynthia Lummis tarafından sunulanlarla aynı.

İşte Hoskinson’ın önerdiği şey – üç basit adım:

senatörlerle iletişim

Bay Hoskinson, ABD kripto topluluğunun tüm üyeleri için bir numaralı adımın, senatörlerin ve kongre üyelerinin ofislerini aramak, onlara e-posta göndermek ve onlara mektup göndermek olduğuna inanıyor.

Her üç adımda da kripto destekçileri, değişiklik geçerse endişelerinin ne olduğunu kongre üyelerine söylemelidir. Kripto topluluğu üyeleri, kripto inovasyonunun ABD’deki ortalama insanların yanı sıra işletmeler için ne kadar önemli olduğunu açıkça belirtmelidir.

Hoskinson, senatörler telefon, e-posta ve posta yoluyla gelen bir mesaj tsunamisi görürse, en azından bir şeyler yapılabileceğine inanıyor.

Kripto yanlısı ve kripto karşıtı politikacıların halka açık listelerini yapmak

Hoskinson’ın hayati derecede önemli olduğunu düşündüğü ikinci öneri, politikacıların ve milletvekillerinin iki gruba ayrılacağı bir web sitesi oluşturmaktır: kripto yanlısı ve kripto karşıtı. Bu endüstri çapında bir çaba olmalı, diye ekledi.

Tüm endüstri bir araya gelmeli ve herkes için daha büyük endişeler karşısında maksimalizmi bir kenara bırakmalıdır. Günün sonunda, IOHK kurucusu, kampanyalarında kripto yanlısı politikacıları finansal olarak desteklemeyi ve Portman değişikliğine oy verenleri ve kripto endüstrisinde daha sert vergi önlemlerini boykot etmeyi öneriyor.

telegram 12

Hoskinson , değişikliğe oy veren yasa koyucuların seçmenlerinin olumsuz sonuçlarıyla yüzleşmelerini ve yanlış seçim yaptıklarını ve eylemlerinin siyasi sonuçlarıyla karşı karşıya kaldıklarını anlamalarını istiyor.

Hoskinson, seçim için her yarıştıklarında, kripto yanlısı politikacıların büyük bir destekle karşılanacağını, kripto karşıtı olanların ise desteklerinin azaldığını göreceğini umuyor.

İnsanları eğitmek ve medyanın ilgisini çekmek

Üçüncü önemli nokta, büyük ve küçük şirketlerden ortalama kripto meraklılarına kadar herkesin, blog yazarak, tweet atarak ve daha fazlasıyla kripto ve değişiklik hakkında mümkün olduğunca çok insanı eğitmesi gerektiğidir.

Kendisi, IOHK ve gelince Cardano, Hoskinson o mümkün olduğunca çok üstünde o medyanın ilgi olarak almak için elinden geleni yapacağını ve aynı şeyi ConsenSys-Blockstream ve benzeri diğer hatta şirketleri-Cardano rahatsız edici kullanıcıları, sorar belirtmiştir.

Sonunda kripto karşıtı adaylardan kurtulacağız ve onların yerine, piyasaların nasıl işleyeceği ve insanların para kazanmalarına ve vergi ödemelerine nasıl izin verileceği de dahil olmak üzere, insanlığın geleceği için kriptonun önemini anlayanlarla değiştireceğiz.

Ayrıca ABD’deki kripto endüstrisinde alınan siyasi ve düzenleyici kararların dünya çapındaki hükümetlere örnek teşkil etmesi muhtemeldir.

kaynak: u.today

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTwitter, ve Tiktok hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen Reklam Engelleyici Eklentiyi Devre Dışı Bırakın!