Kripto Para Analizleri

Kripto Analisti, Ethereum Rakibinde Yükseliş Bekliyor!

2018’de Bitcoin’in (BTC) dibe vurduğunu söylemesiyle tanınan popüler bir kripto analisti, Ethereum’un (ETH) en iyi rakiplerinden birinde yükselişe geçti.

Yatırımcı Smart Contracter, Twitter takipçilerine Fantom’un (FTM) fiyat grafiğinin “gerçekten iyi” göründüğünü söyledi.

“Burada FTM’yi beğeniyorum, %17’lik sağlam bir düşüş, temel destek ve yapıdan sıçrayan şimdiye kadar sadece 3 dalga aşağı hareket oldu. Bence uzun süre kalmaya değer.”

kripto para analiz
Kaynak: Akıllı Kontratçı/Twitter

FTM bu haberin yazıldığı sırada 0,468$ değerinde. Piyasa değerine göre 43. sıradaki kripto varlığı son 24 saatte %2,36 düştü ancak yıl başından bu yana %135’in üzerinde artış kaydetti.

Smart Contracter, Frax (FXS) stablecoin protokolü için yönetişim token’ında da yükselişte.

“Burada FXS’yi gerçekten beğeniyorum, düşük seviyelerden güzel bir 5 dalga yükselişi ve 0,618’e geri dönen 3 dalga hareketi. Trendin buradan %40’a kadar devam etmesini bekliyorum.”

kripto para analiz
kaynak: smart contracter/twitter

FXS haber yazıldığı sırada 7,90 dolardan işlem görüyor. Piyasa değerine göre 80. sıradaki kripto varlığı son 24 saat içinde %2,5’ten fazla düşüş gösterdi.

Diğer kripto varlıkları açısından, Smart Contracter artık bir “ETH maxi” olduğunu söylüyor çünkü piyasa değerine göre ikinci sıradaki kripto varlığı 2023’ün ilk çeyreğinde Bitcoin’e karşı bir hedef değeri geçti.

Ethereum, son 24 saatte %3,75 düşüşle, haber sırasında 1.734 dolardan işlem görüyor.

telegram 12

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTwitter, ve Tiktok hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen Reklam Engelleyici Eklentiyi Devre Dışı Bırakın!