Altcoin Haberleri

Ripple Yeni Hareketi Yürütüyor – XRP Satış Çekişmeleri İçin Bu Ne anlama geliyor?

SEC tarafından Ripple Labs ve yöneticilerine karşı açılan devam eden dava, yakın zamanda herhangi bir yavaşlama veya sona erme belirtisi göstermiyor. Ripple’ın son savunması şimdi SEC’in Brad Garlinghouse ve Chris Larsen’in XRP’yi sattığı borsalar üzerindeki yargı yetkisine meydan okuyor. Nitekim, SEC, düzeltilmiş şikayetinde, yöneticiler tarafından ABD dışında bulunan dijital varlık alım satım platformlarında satılan iki milyar XRP birimi için ödeme yapılmasını istedi.

Durumda bireysel sanıklar bulundular hareketi bulunduğu bir düzine Dijital para alışverişi yerinden istek belgelere mahkemenin onayı isteyen “tüm dünyada.” Sanıklar bunu yaparak, yaptıkları XRP satışlarının düzenleyici kurumun yetki alanı dışında olduğunu tespit etmek istiyorlar . Bireysel davalılar ayrıca önergelerinde Menkul Kıymetler Yasası’nın 5. Bölümünün yalnızca “yerli” satışlar ve menkul kıymet teklifleri için geçerli olduğunu savundular.

1 xve 9fnusbi6dneuscb2aq

Uluslararası keşif taleplerinin ardındaki nihai nedeni gerekçelendirerek, önergeleri şunları kaydetti:

“Dijital varlık alım satım platformlarından elde edilecek kanıtlar, bu işlemlerle ilgili olarak ABD dışında “geri dönülemez yükümlülük” meydana gelip gelmediğinin kanıtıdır.”

Burada söz konusu üçüncü taraflar arasında Upbit, Korbit, Huobi, Coinone ve Bitstamp gibi önde gelen değişim platformları yer alıyor. Ayrıca, sanıkların mektubunda,

“Davacı, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun bu talebe itiraz etmediğini anlıyoruz.”

Sanıklar bu önerge ile mahkemeden ekteki uluslararası adli yardım talep mektuplarının düzenlenmesini ve anılan kuruluşları belge ibraz etmeye zorlamalarını talep etmişlerdir. Burada belirtmek gerekir ki Mahkeme, delil elde etmek için başka bir devletin herhangi bir yetkili makamından talepte bulunma yetkisine sahiptir. Bu önerge sanıklar için oldukça önemlidir,  çünkü olguların ortaya çıkmasından önce onlara somut kanıtlar sunma potansiyeline sahiptir.

Kuruluşlara gönderilen Talep Mektupları, davayla ilgili belgeleri elde etmek için Singapur, Güney Kore, Hong Kong, Birleşik Krallık, Cayman Adaları, İngiliz Virgin Adaları, Seyşeller, Malta ve Kuzey İrlanda Merkezi Makamlarının yardımını istemektedir. aksi halde kuruluşlardan başka yollarla elde edilemez. 

“Bireysel Davalılar, listede yer alan varlıkların bu davayla ilgili benzersiz belgelere ve bilgilere sahip olduklarına dair iyi niyetli inançlarına dayanarak yabancı keşif talebinde bulunuyorlar.”

telegram 12

Söz konusu önergeye göre, kuruluşlar potansiyel olarak kendi yabancı dijital ticaret platformlarında XRP işlemleriyle özel olarak ilgilenen kanıtlar üretebilirler. 

“Mahkemenin Talep Mektupları yayınlaması için iyi bir neden var. Belge taleplerinde aranan bilgiler, davayla ilgili bilgileri elde etmek için dar bir şekilde düzenlenmiştir. ”

Kaynak: Ambcrypto

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTwitter, ve Tiktok hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen Reklam Engelleyici Eklentiyi Devre Dışı Bırakın!