Bitcoin HaberleriEthereum Haberleri

Raoul Pal’a Göre 2023 ve 2024 Yıllarında Bitcoin ve Ethereum’u Neler Bekliyor?

Real Vision CEO’su Raoul Pal, 2024’ün piyasa değerine göre ilk iki dijital varlık olan Bitcoin ve Ethereum için harika bir yıl olacağını söyledi.

Kripto influencer’ı Scott Melker ile yaptığı yeni bir röportajda makro guru, 2024’ün hem Bitcoin (BTC) hem de Ethereum (ETH) için güçlü bir yükseliş yılı olacağını öngördüğünü söylüyor.

Pal’a göre, mevcut piyasa koşulları bir bakıma 2018’de borsa ve kripto dibinden önce bulunanları yansıtıyor. Dijital varlıkların artan benimseme oranları nedeniyle önümüzdeki 18 ila 24 ay içinde önemli kazanımlar görmesi gerektiğini öne sürdü.

“Fed yön değiştirir değiştirmez piyasalarda tam bir değişim oldu. 2018 şu anda gördüğümüz türden düşüşleri, yaklaşık %20-30’luk düşüşleri görmüştü. Keskindi – kötüydü. Herkes dehşete düşmüştü ve sonra ne oldu, Fed ‘Tamam, üzgünüm evet, ekonomik verilerin dağıldığını görüyoruz, enflasyon düşüyor, bu yüzden duracağız’ dedi.

Sanırım S&P [500] %15 değer kazandı, petrol de benzer bir değer kazandı ve NASDAQ yaklaşık %20 değer kazandı. Üstel yaş stokları, büyüme teknolojisi stokları, yaklaşık %24 yaptı.

Bitcoin dokuz ay içinde ETH gibi yaklaşık %300 ya da %400 değer kazandı. Yani bunlar ortamdan kaynaklanan şaşırtıcı kazançlardı. Ben buna her zaman suyun altında tutulan bir plaj topu demişimdir çünkü benimseme eğilimi hala devam ediyor.”

bitcoin/ethereum haberleri

Pal, BTC ve ETH’nin önümüzdeki yıldan itibaren parlayacağına inanmasının nedeninin Metcalfe Yasası olduğunu söyledi.

Ethereum’un aktif kullanıcısı yüksek kaldı

Metcalfe Yasası, bir ağın değerinin sahip olduğu kullanıcı sayısıyla doğrudan ilişkili olduğunu belirtiyor.

“Bu sefer özellikle ETH’deki benimseme eğilimiyle ilgili büyüleyici olan şey, hacimlerin oldukça yüksek kalması. Aktif kullanıcı sayısı yüksek kaldı.

telegram 12

2018’de günlük aktif kullanıcı sayısında çok daha yüksek bir düşüş gördük çünkü ağın benimsenme aşamasının başlarındaydık ancak bu sefer son döngüde inşa ettiklerimizin üzerine bir şeyler inşa edebiliyoruz, bu da beni genel olarak çok yapıcı kılıyor.

Metcalfe Yasası’nın devreye girdiği uzun vadeli benimseme döngüsündeyiz ve üstel kazanımları sağlayan şey de bu. Bu duruma her geldiğimizde yaklaşık 18 ay, en fazla iki yıl içinde yeni zirveler elde ediyoruz… Bu yüzden 2023’ün oldukça iyi bir yıl, 2024’ün ise son derece iyi bir yıl olmasını bekliyorum.”

Bitcoin bu haberin yazıldığı sırada 16,720$’dan işlem görürken Ethereum 1,182$’dan hareket ediyor ve her ikisi de gün içinde kesirli düşüşler gösteriyor. Güncel fiyatını görmek için tıklayın.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTwitter, ve Tiktok hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen Reklam Engelleyici Eklentiyi Devre Dışı Bırakın!