Bitcoin Haberleri

SON DAKİKA! MicroStrategy’den Bir Bitcoin Atağı Daha! Şirket Bu Adette Alım Yaptığını Duyurdu!

MicroStrategy’nin kurucusu ve CEO’su Michael Saylor az önce Twitter’da şirketinin yaklaşık 489 milyon dolar nakit karşılığında 13.005 bitcoin satın aldığı haberini paylaştı.

Ünlü girişimci, resmi Twitter hesabından 21 Haziran itibariyle şirketinin yaklaşık 105.085 Bitcoin’i olduğunu açıkladı. Sadece bu değil, aynı zamanda Bitcoin başına yaklaşık 26.080 dolarlık bir ortalama fiyatla toplam 2.741 milyar dolar elde ettiklerini de sözlerine ekledi.

Duyuru ile birlikte resmi MicroStrategy bloguna bir bağlantı paylaştı. Burada paylaşılan ek bilgiler, MicroStrategy’nin bir yan kuruluşu olan MacroStrategy LLC’den bahsetmeyi içeriyordu. Ayrıca, bloga göre, Bitcoinlerin yaklaşık 92.079’unu elinde tutuyor.

Bu sadece bir kerelik bir şey değil. Aslında Saylor, uzun zamandır Bitcoin’in savunucusu olmuştur. Son zamanlarda Twitter hesabında çok aktif, Bitcoin yükselişini umut eden ve bekleyen gönderiler paylaşıyor. Tweetlerinden birinde, Apple’ın yükselişinden bahsettiği yerde verdiği eski bir röportajı paylaştı. En iyi teknoloji şirketini en iyi kripto parayla paralel olarak konumlandırarak, “Bitcoin herkesin ihtiyaç duyduğu, kimsenin durduramayacağı ve çok az kişinin anlayabileceği baskın bir para ağıdır” dedi. Aslında, MicroStrategy ve Michael Saylor’un madeni paraya olan ilgisi, fiyatının önemli bir itici gücü oldu. Bunun BTC’nin değerini nasıl etkileyeceğini bekleyip görmemiz gerekecek. Bugün itibariyle Bitcoin, geçen haftanın fiyatından %18.11 düşüşle 32.368 dolar değerinde.

Kaynak: CoinQuora

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTwitter, ve Tiktok hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

telegram 12

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen Reklam Engelleyici Eklentiyi Devre Dışı Bırakın!