Altcoin Haberleri

ABD’li Avukattan Büyük İddia! SEC’in Yeni Hedefi Bu 2 Kripto Para Olabilir!

ABD’li avukat Jeremy Hogan, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC), XRP’nin kayıt dışı bir menkul kıymet olarak yasadışı satışı olduğu iddiasıyla ödeme devi Ripple ile savaşını başlattıktan sonra iki ek altcoini hedefleyebileceğine inandığını söyled .

Hogan, stabilcoin Tether’in (USDT), piyasayı dolara sabitlenmiş tokeninin tamamen desteklendiği konusunda yanıltıcı olduğu için SEC’in hedefinde bulabileceği konusunda uyardı.

us sec open for dealers 5y enforcement free 2 746x375 1

New York eyaletindeki yetkililer, Tether ihraççılarını stablecoin’e karşı kendi savaşında suçlu buldular ve bir uzlaşma anlaşmasında 18,5 milyon dolar para cezası verdi.

Hogan, Tether’in SEC tarafından hedef alınma olasılığının %90 olduğunu söylüyor.

“’2017’de Bitfinex ve Tether, Tether’in ABD Doları desteği konusunda piyasayı yanlış yönlendirdi.’ Ve bu Uzlaşma Anlaşması New York Başsavcılığı’ndan geliyor ve bunun Tether’e Tehlike derecesinde 10 üzerinden 9 verdiğini söyleyebilirim.”

Hogan, Binance Coin’in (BNB) “başkalarının çabalarından elde edilecek makul bir kar beklentisi olan ortak bir girişimde para yatırımı” olması durumunda bir varlığın menkul kıymet olarak kabul edilebileceğini belirtiyor.

ABD’li avukata göre, Binance kripto para borsasının yardımcı tokeninin SEC tarafından hedef alınma olasılığı %85.

“Yani, platformu inşa etmek ve yükseltmek ve takas etmek için yapılan bir para yatırımı vardı, Binance’in kripto parayı teşvik etmek ve değerini artırmak için aktif olarak dahil olduğu ortak bir girişim var…

Binance’in sahip olduğu TEK şey, bunun bir yardımcı program belirteci olması ve faydasından değer kazanmasıdır. Ancak bu bile merkezi Binance platformuna bağlıdır ve Howey Testinin üçüncü ayağını karşılar…

telegram 12

Bu nedenlerden dolayı Binance Coin’in bir menkul kıymet olduğuna ve 8.5 Legal Briefs Tehlike derecesi aldığına dair birçok güçlü argümanımız var.”

Kaynak: DailyHodl

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTwitter, ve Tiktok hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen Reklam Engelleyici Eklentiyi Devre Dışı Bırakın!