Altcoin Haberleri

Ethereum (ETH) Yatırımcıları Dikkat! Hedef Yakın Mı? Neler Bekleniyor?

Ethereum fiyatı çıkış hacmini azaltıyor ve konsolide ediyor gibi görünüyor. Ancak devam eden El Salvador haberleri, ETH fiyatlarında bir toparlanmanın habercisi olabilir.

Ethereum Kayıplar Yaşıyor

Ethereum’un fiyat eğilimi Bitcoin’i yakından takip etti, ancak toparlanmada daha az oynaklık gösterdi. BTC fiyatı %24 artarken, ETH fiyatı %13 artarak akıllı sözleşme tokenlerine olan ilginin zayıfladığını gösterdi.

Piyasa nasıl değişirse değişsin, Ethereum fiyatı 2.319 doların ve %50 Fibonacci düzeltme seviyesinin üzerinde kalıyor. Yatırımcılar, yükseliş trendini yeniden başlatmak için bu engelin toparlanmasını bekleyebilirler ancak potansiyel satış baskısına neden olabilecek olumsuz haberler olması durumunda Ethereum fiyatının 2.271 dolara düşebileceğini de unutmamak gerekiyor.

Ethereum (ETH), %62 Fibonacci düzelme seviyesine veya bir sonraki 2.077$ destek seviyesine 2.177$’dan girse bile, yükseliş eğilimi değişmeden kalmaya devam edebilir.

Yukarıdaki destek engellerinden herhangi birinden ortaya çıkan yükseliş eğiliminin, hedef fiyatı 2.552 ABD Dolarından 2.847 ABD Dolarına yükseltmesi muhtemeldir. Yükseliş senaryosunda, dürtü dalgası 2,909 $ kadar yüksek olabilir.

9000
ETH/USDT 4 saatlik grafik

Öte yandan, düşüş senaryosunun doğru olduğu kanıtlanırsa, 1.976$’a düşüş, yükseliş eğilimini geçersiz kılabilir ve %12’lik bir satışla 1.728$’a gerileyebilir.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTwitter, ve Tiktok hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

telegram 12

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen Reklam Engelleyici Eklentiyi Devre Dışı Bırakın!