Bitcoin Haberleri

Bitcoin Boğaları İçin Umut Var mı? Bir Kripto Analisti Açıkladı

Bir kripto para analisti, BTC’nin son düşüşlere rağmen büyük bir yükselişe hazır olduğuna inanıyor.

DonAlt isimli analist, 59.200 YouTube takipçisine yaptığı açıklamada, Bitcoin’in bu ay 60.000 doları aştıktan sonra geri çekildiğini, ancak bu durumun aslında bir sonraki hamle için bir “tuzak” olabileceğini belirtti.

bitcoin bogalari icin umut var mi

DonAlt’a göre bu ani düşüş, yatırımcıları korkutarak satışa teşvik edip, ardından büyük bir yükseliş için zemin hazırlayabilir. Analist, bu tarz “tuzakların” geçmişte de işe yaradığını ve satışa geçenlerin pişman olduğunu vurguluyor.

Ancak DonAlt, Bitcoin’in hemen tüm zamanların en yüksek seviyesine (ATH) ulaşmasını beklemiyor. Son 6 ayda %170’lik bir artışın ardından, BTC’nin bu hareketi “sindirmesi” için zamana ihtiyacı olduğunu savunuyor. Analist, bu sindirim aşamasının yatay hareketlerle gerçekleşmesini en iyi senaryo olarak görüyor.

DonAlt, Bitcoin’in şu anda 64.285 dolardan işlem gördüğünü ve 61.000 doların üzerinde kalması halinde boğaların hakimiyet kurabileceğini söylüyor.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTwitter, ve Tiktok hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan içerikler tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

telegram 12

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen Reklam Engelleyici Eklentiyi Devre Dışı Bırakın!