Ethereum Haberleri

Ünlü Analist, Ethereum İçin “Önemli” Açıklamalar Yaptı!

Ünlü kripto analisti, Ethereum‘un (ETH) önde gelen akıllı sözleşme platformunda düşüş eğilimi gösteren tüccarların tasfiye edilmesi yönünde adımlar atılması ile birlikte, Ethereum’un yakında bir ralliye hazırlandığına inanıyor.

Ethereum İçin Kritik Dönem

Analist Justin Bennett, S&P 500’ün (SPX) Cuma günü yaşadığı rallinin kripto piyasalarının kısa vadeli performansı için bir işaret olabileceğini belirtiyor. Bennett, S&P 500’ün güçlü performansının kripto para birimlerine de yansıyabileceği konusunda görüş belirtiyor.

Analistin ifadesine göre, kripto borsasının izlerini takip etmek mümkün olsa da, iki farklı varlık sınıfı arasında bazı gecikmeler yaşanıyor gibi görünüyor. Bennett, kripto para birimlerinin hisse senetlerinden etkilenebileceğine işaret ederek, ETH’nin 1.840 dolar seviyesinde direnç gösterdiğini gözlemlediğini belirtiyor.

Bennett, ETH’nin 2.000 $ fiyat seviyesinin üzerinde “önemli bir kısa pozisyon kapanışı” olduğunu vurguladı. Bu nedenle, Ethereum’un patlaması kısa bir sıkışmayı tetikleyebilir.

Birçok yatırımcı kısa pozisyonda olduğunda, beklenmedik bir fiyat artışı ortaya çıktığında zararlarını azaltmak için pozisyonlarını kapatmaya karar verir. Bu durumda kısa sıkışma yaşanır. Bu sıkışma, ardından ek rallileri tetikler.

“Kripto para birimleri genellikle bu seviyeleri hedef alır ve Ağustos 2022’deki en yüksek seviye 2.030 dolar olduğundan, 2.000 doların altında daha uzun vadeli tasfiyeler olsa da, bu seviyeye yakın kısa vadeli tasfiyeler Ethereum’u etkileyebilir. Bu nedenle, 2.000 doların altında kısa pozisyonların etkisi önemli olabilir.”

eth veri

Bennett, zamanın kripto para ve ETH için geçtiğini düşünüyor. Analiste göre, Ethereum‘da kısa bir sıkışmanın yakın zamanda gerçekleşmesi gerekiyor. Aksi takdirde rallinin hiç olmayabileceğini düşünüyor.

“Ancak, eğer böyle bir durum gerçekleşecekse, hisse senetlerine yetişen kripto para birimlerini görmek istiyorum.

Ethereum’un bu kısa pozisyonları önümüzdeki birkaç gün içinde temizlememesi durumunda, bunun gerçekleşme olasılığı daha düşük olacaktır.”

telegram 12

ETH şu anda 1.818 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTwitter, ve Tiktok hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen Reklam Engelleyici Eklentiyi Devre Dışı Bırakın!