Bitcoin HaberleriEthereum Haberleri

Raoul Pal, 2023’ün Bitcoin ve ETH İçin Pozitif Bir Yıl Olacağını Söyledi!

Real Vision CEO’su Raoul Pal, 2023’ün Bitcoin ve Ethereum için olumlu bir yıl olacağına inandığını söyledi.

Overpriced JPEGs YouTube kanalına verdiği yeni bir röportajda makro gurusu, Bitcoin (BTC) ve Ethereum’un (ETH) 2023’te yükseleceğine inandığını ancak Federal Rezerv’in politika değişiklikleri nedeniyle bir miktar kesinti ve öngörülemezlik olacağını söyledi.

Bitcoin’i dalgalı bir yıl bekliyor

Pal ayrıca geçmişteki piyasa döngülerinin Fed’den gelen sinyallere nasıl tepki verdiğine de bakıyor.

“Bu sefer çerçeveyi şu şekilde çiziyorum. Federal Rezerv en son 2018’de faiz artırımını durdurdu. Sanırım Ağustos 2019’a kadar faiz indirimine gitmediler. Fed faiz artırımını durdurduğu anda piyasalarda yukarı yönlü bir hareket başladı. Yaklaşık %30 düştüler ve sonra toparlandılar, yani şimdikinden çok da farklı değil.

Önümüzdeki yıla bakacak olursam, S&P yaklaşık %10, Nasdaq yaklaşık %14, ARK gibi teknoloji hisseleri yaklaşık %18 değer kazandı. Yani bu iyiydi. Bitcoin %100’lük bir artış gösterdi ve bu %400’lük bir artıştan sonra oldu…

Bu yüzden olumlu bir yıl olacağını düşünüyorum ama bir an ‘Aman Tanrım, doğrudan zirveye gidiyor’ diye düşündüğünüz, sonra ‘Aman Tanrım, hepimiz öleceğiz’ dediğiniz ve sonra dengelendiği dalgalı bir yıl olacak. Bence geriye dönüp baktığımızda ‘Tamam, hayatta kaldık ve aslında biraz para kazandık’ diyeceğiz.”

bitcoin/ethereum haberleri

Pal ayrıca genel makro ortam hakkında da yorum yaptı ve “sıradan bir resesyonun” ortasında olduğumuza inandığını söyledi.

“Bence burada yaşadığımız şey, Federal Rezerv’in faiz oranlarını yükseltmesi ve fiyatların çok hızlı artmasından kaynaklanan çok sıradan bir durgunluk, bu da insanların çok fazla şey satın alamayacağı anlamına geliyor çünkü ücretleriniz o kadar artmıyor ve bu yüzden her şey yavaşlıyor.”

Bitcoin bu haberin yazıldığı sırada 23,671$’dan işlem görürken Ethereum 1,629$’dan hareket ediyor. Güncel fiyatlarını görmek için tıklayın.

telegram 12

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTwitter, ve Tiktok hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen Reklam Engelleyici Eklentiyi Devre Dışı Bırakın!