Altcoin Haberleri

Geçtiğimiz Hafta En Çok Kazanan 5 Altcoin! Sırada Hangisi Olacak?

Teknik bir analiste göre, haftanın en çok kazanan 5 altcoin’i AMP, QNT, TFUEL, CHZ, REV. Ayrıntılı olarak, Amp %50,26, Quant %31,97, Theta Fuel %17,12, Chiliz %6,61 ve Revain %2,04 arttı.

7 Haziran ile 14 Haziran 2021 arasında, bu 5 altcoin haftanın en çok kazananları olarak liderliği ele geçirdi. Spesifik olarak, AMP 23 Mayıs’ta belirlenen 0,023 $’lık düşük bir seviyeden yukarı doğru hareket ediyor. 11 Haziran’da, 0,079 $’lık yüksek bir seviyeye ulaştı.

altcoin sezonu ne zaman bitecek 1612968026

Bu arada, QNT de 23 Mayıs’tan bu yana yükselişte. Şu anda, 64,33 doları aşarak tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmaya çalışıyor gibi görünüyor. Ayrıca, kripto bu ATH’yi aşarsa, bir sonraki direnç 89.20 dolarda görünecektir. 

Öte yandan TFUEL, 1 Haziran’da azalan paralelinden koptu. Üstelik 9 Haziran’da 0,679 dolarla tüm zamanların yeni bir rekorunu kırdı. Şu anda analist, TFUEL’in yükseliş işaretleri gösterdiğine ve hatta 1 dolara kadar çıkabileceğine inanıyor.

Şimdiye kadar analist, en iyi 3 kazananın hepsinin şu anda yükselişte olduğunu öne sürüyor. Bununla birlikte, bu ilk 5 altcoin kazanan listesinde dördüncüsü henüz yükseliş olarak görülmek için yerini geri almadı. Özellikle, CHZ azalan bir paralel kanal içinde işlem görüyor. Bu, 12 Mart’tan beri yerindeki pozisyonu koruyor.

Son olarak, REV de aşağı yönde hareket ediyor. Şu anda, kripto için neredeyse 0,01 dolardan tüm zamanların en düşük seviyesinde işlem görüyor. Ancak yine de geçtiğimiz hafta listelerde kazanan beşinci altcoin oldu. Bu nedenle, herhangi bir kripto para gibi, tüccarlar da olası ticaret geri dönüşlerini yakından takip etmelidir.

Ayrıca, çoğu teknik analist her zaman kripto endüstrisini izliyor. Deneyimli tüccarlar, kripto ticareti söz konusu olduğunda bilginin güç olduğunu bilirler. Bu nedenle, bilinçli kararlar vermek için her zaman uyanık olmalı ve güvenilir kaynakları takip etmelisiniz.

Örneğin, tüccarlar fiyat tahminlerini kontrol edebilir, piyasa haberlerini okuyabilir ve kripto endüstrisi ile birlikte gelen sürekli değişen ticaret ortamından her zaman bir adım önde olmak için piyasa analizini takip edebilir.  

Kaynak: CoinQuora

telegram 12

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTwitter, ve Tiktok hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen Reklam Engelleyici Eklentiyi Devre Dışı Bırakın!