Altcoin Haberleri

Memecoin’lerde Artış mı Beklenmeli? Altcoin Sherpa’nın Analizi

Ünlü bir kripto analisti, iki memecoin ve bir grafik işleme biriminin önümüzdeki aylarda önemli bir değer artışı potansiyeli taşıdığına inanıyor.

Altcoin Sherpa takma adıyla bilinen kripto tüccarı, 216.400 takipçisine hitap ettiği sosyal medya platformunda Pepe (PEPE) ve PepeCoin (PEPECOIN) için yükseliş beklediğini açıkladı.

Ancak memecoinlerin önce daha düşük seviyelere tekrar test edebileceği konusunda uyarıda bulunuyor.

“Her iki yatırım aracının da kısa vadede düşüş yaşayabileceğini düşünüyorum, ancak önümüzdeki aylarda önemli ölçüde değer kazanacaklarına inanıyorum. Bu nedenle, her ikisini de portföyümde tutuyorum.”

memecoinlerde artis mi beklenmeli altcoin sherpanin tahmini

Tüccar, Pepe’nin günlük grafiğine bakıldığında destek seviyesini 0,00001084 $’da tekrar test edebileceğini öne sürüyor. Pepe şu anda 0,00001506 dolardan işlem görüyor ve son 24 saatte yaklaşık %5 artış gösteriyor.

Altcoin Sherpa PepeCoin için ise, meme tokeninin 5,50 dolarlık dirence saygı duyduktan sonra düşüşe hazır olduğunu gösteren bir grafik paylaşıyor. PepeCoin şu anda 5,31 dolardan işlem görüyor ve son 24 saatte yaklaşık %3 düşüş yaşadı.

Tüccar, blockchain Render’ı (RNDR) görüntüleyen merkezi olmayan grafik işleme biriminin (GPU) yerel varlığı konusunda da uzun vadeli yükseliş beklentisi içinde olduğunu belirtiyor.

“RNDR şu an için aktif ticaret açısından ideal değil; bu yüzden fiyat düşüşlerinde dolar maliyet ortalaması yapmak daha mantıklı olabilir. Geçtiğimiz hafta yapay zeka temelli kripto paralar beklenen performansı gösteremedi, ancak bu durumu bir duraklama dönemi olarak değerlendirmek akıllıca olabilir. Buna rağmen, genel döngüde bu alanda hala yükseliş beklentim devam ediyor.”

Render şu anda 10,06 dolardan işlem görüyor ve son 24 saatte küçük bir artış yaşadı.

telegram 12

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTwitter, ve Tiktok hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan içerikler tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen Reklam Engelleyici Eklentiyi Devre Dışı Bırakın!