Bitcoin Haberleri

Bitcoin’in Fiyat Dinamikleri Düşüş Eğilimi İşaret Ediyor

Tanınmış kripto para analisti ve yatırımcısı Justin Bennett, Bitcoin (BTC) için bir düzeltme ihtimaline dikkat çekiyor. Bennett, sosyal medya üzerindeki 110.700 takipçisine, Bitcoin’in mevcut yükseliş trendinin tersine dönüş yapabileceği ve bu durumun fiyatı 38.000 ABD doları seviyelerine düşürebileceğini ifade ediyor.

Bennett, Bitcoin’in 43.300 doların altına düşmesi durumunda olumsuz bir senaryonun ortaya çıkabileceğine işaret ediyor. Analist, bir sonraki düşüş durak noktasının sürekli bir düşüşle 38.000 dolar olabileceğini belirtiyor ve bu hafta boyunca Bitcoin’in düşüş eğilimine dikkat çekiyor.

Aynı zamanda Bennett, USDT (Tether) hakimiyet grafiği USDT.D’yi de takip ediyor. Bennett, USDT.D’nin kritik bir destek seviyesine ulaşması durumunda yükseliş bekliyor. Bu, yatırımcıların kripto para birimlerini boşaltıp stabilcoinlere yönelebileceğinin bir göstergesi olarak görülüyor.

bitcoin madenciligi

Bennett ayrıca, kripto piyasasının toplam piyasa değerinin (TOTAL) 1,6 trilyon – 1,7 trilyon dolarlık direnç bölgesinde satış baskısıyla karşılaştığını ve bu durumun Bitcoin için olumsuz bir sinyal olabileceğini söylüyor. Bu durum, piyasada yerel bir zirvenin başlangıcı olabilir.

Bennett son olarak, Bitcoin’in 38.000 dolarlık destek seviyesini kaybetmesi durumunda bir sonraki destek noktasının 32.000 dolar olacağı konusunda uyarıda bulunuyor. Federal Açık Piyasa Komitesi (FOMC) toplantısına doğru gelişen bir aralığın olası olduğunu ve 48.000 dolarlık bir yeniden testin hala mümkün olabileceğini ifade ediyor. Ancak, 37.800 doların kritik bir nokta olduğunu ve bu seviyenin yüksek zaman dilimlerinde kaybedilmesi durumunda Bitcoin’in 32.000 dolar seviyelerine düşebileceğini vurguluyor.

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTiktok ve X hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

kriptoupp

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen Reklam Engelleyici Eklentiyi Devre Dışı Bırakın!