Bitcoin Haberleri

Glassnode Baş Analisti: Bitcoin, Çalkantılı Makro Ortamda Yeniden Güç Kazanıyor!

Glassnode’un önde gelen kripto analisti Checkmate, Bitcoin’in (BTC) yeniden yükselişe geçeceğine dair işaretler gördüğünü ifade ediyor.

Bu popüler analitik firmasının lider zincir analisti olan Checkmate, X medya platformunda yaptığı açıklamada, Bitcoin’in kısa vadeli yatırımcılar için kar/zarar dinamiklerinin olumlu bir seyir izlediğini ve tekrar yeşil bölgeye geçtiğini belirtiyor.

Kısa vadeli yatırımcıları, Bitcoin’i 155 gün veya daha az süreyle elinde bulunduranlar olarak tanımlayan Glassnode’a göre, kar/zarar dinamiği bir varlığın mevcut trendini anlamamıza yardımcı olabilir. Checkmate, bu ölçümün şu ana kadar Glassnode tarafından oluşturulan “zincir üzeri en duyarlı trend belirleyici” olduğunu vurguluyor.

Checkmate şunları ekliyor:

“Bitcoin, 29.000 dolardan 26.000 dolara gerilediğinde ayılar satışa geçti. Ancak, piyasa büyük düşüşlere rağmen fiyatı daha da aşağıya çekemedi (FTX’den bu yana en düşük seviyesi).

Yeşil renge dönüşün iki anlamı var:

  • Son bir kez kâr alma aşaması.
  • Yeniden gelen güç.”
btc 55
kaynak: glassnode/x

Checkmate, BTC’nin makro ekonomik dalgalanmalara karşın dayanıklılığı nedeniyle ikinci yoruma meyilli olduğunu belirtiyor.

Bitcoin’in hala avantajlı bir fiyat seviyesinde olduğunu iddia eden analist, kripto paranın 29.700 dolarlık gerçek piyasa ortalamasının altında hareket ettiğini belirtiyor. Glassnode, gerçek piyasa ortalama fiyatını, ikincil piyasalardan alınan tüm BTC’lerin maliyet bazlı temsilcisi olarak tanımlıyor.

Checkmate son olarak, Bitcoin’in kısa vadede nasıl hareket edeceğini öngörmek zor olsa da, değer yatırımcılarının BTC ayılarına karşı haklı olduklarına inandığını belirtiyor.

telegram 12

Şu anki bilgilere göre, BTC’nin fiyatı 27.629 dolar. Piyasa değeri açısından lider kripto para, son 24 saatte %1’den daha fazla değer kaybetti.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTiktok ve X hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen Reklam Engelleyici Eklentiyi Devre Dışı Bırakın!