Bitcoin Haberleri

2017’yi Hatırlatan Bir Boğa Sezonu: Bitcoin’de Neler Oluyor?

Uzun süredir Bitcoin’de olanların sayısı hızla tırmanıyor. Capriole Fund’un kurucusu Charles Edwards, bu artışın son boğa piyasasıyla kıyaslandığında oldukça etkileyici olduğunu belirtiyor.

Charles Edwards, 6 Ekim’de, Bitcoin’de uzun süre kalma eğilimi gösteren kullanıcıların sayısındaki bu artışı sosyal medya üzerinden paylaştı. Bu ‘hodl’ hareketinin, sadece 2016’daki benzer bir harekete benzediğini ifade etti. Edwards, bu trendin 2024’te büyük bir yükselişi tetikleyebileceğini öne sürdü. Özellikle, 2021 boğa piyasasında bile bu tür bir artışın yaşanmadığını belirtiyor.

Charles’a göre, Bitcoin‘in bir sonraki boğa dönemi 2021’dekinden daha büyük bir ivme kazanabilir. Kendisi, “2020’ye göre bu artış, Bitcoin’in %1900 değer kazandığı 2017’ye daha yakın” diye belirtiyor.

bitcoin haberleri

Bitcoin’deki Piyasa Duyarlılığı Olumlu Sinyaller Veriyor

Bitcoin’in Korku ve Açgözlülük Endeksi şu anlık 50 puan ile nötr durumda. Ancak birçok analist ve yatırımcı, 2024’te Bitcoin’in yeni bir boğa dalgası başlatacağına ve 2025’te zirveye ulaşacağına inanıyor.

Kripto analisti “hoeem” 5 Ekim’de bir tweet’le, “Bitcoin’in yükseliş trendine girmesi çok uzak değil” şeklinde bir yorumda bulundu. Blok ödülünün yarılanmasıyla Bitcoin piyasa döngülerini bir araya getiriyor.

Bir başka X analisti “Crypto Recover”, olası spot Bitcoin ETF başvurularının onaylanmasına dikkat çekiyor. Eğer SEC bu başvuruları onaylarsa, ETF’leri piyasaya süren şirketlerin Bitcoin alımı yapmaları gerekecektir. Bu da Bitcoin fiyatını olumlu etkileyebilir.

Aynı analist, Ripple’ın SEC ile devam eden davasının olumlu sonuçlanmasının, kripto piyasasında yeni bir boğa döneminin tetikleyicisi olabileceğini düşünüyor.

Kripto Piyasa Raporu: Ne Oluyor?

Son bir haftada kripto piyasa değeri düşüşe geçti ve 1,12 trilyon dolar seviyesine geriledi. Ağustos’tan beri kripto para birimleri, sıkı bir bandın içinde yatay hareket ediyor.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

telegram 12

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTiktok ve X hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen Reklam Engelleyici Eklentiyi Devre Dışı Bırakın!