Bitcoin Haberleri

Analist Vays, Bitcoin’in “Yükseliş” Senaryosunu Açıkladı!

Kripto analistinden gelen açıklamalara göre, Bitcoin (BTC) şu anda düşük volatilite konsolidasyon döneminde olsa da, yakın zamanda güçlü bir çıkış rallisi yaşanması bekleniyor.

Bitcoin için yükseliş senaryosu

Tecrübeli analist Tone Vays, kral kripto paranın şu anda “sıkıcı” bir birleşme süreci yaşasa bile, yakında yükselişe geçeceğine işaret eden belirtiler olduğunu belirtti.

Vays, haftalık tablodaki önemli hareketli ortalamaların (MA’lar) şu anda kral kripto para için destek sağladığını ifade etti.

“Bu konsolidasyon süreci gerçekten sıkıcı olsa da olumlu bir durum. Hareketli ortalamalar ayrışmaya devam ediyor…

50 haftalık [MA] düşerken, 200 haftalık yavaşça yükseliyor ve yeni mumlar oluştuğu için artmaya devam edecek.”

bitcoin

Vays, 20 haftalık hareketli ortalamanın 50 haftalık hareketli ortalamanın üzerine çıkmaya hazır olduğu için, Bitcoin’in haftalık grafiğinde bir altın kesişim beklediğini ifade etti.

Teknik analizde, 20 haftalık MA gibi daha kısa vadeli bir hareketli ortalama, 50 haftalık MA gibi daha uzun vadeli bir hareketli ortalamanın üzerine çıktığında altın kesişim meydana gelir. Yatırımcılar, altın kesişimlerin bir varlığın yükseliş eğiliminde olabileceğini gösterdiği için bu durumu yakından takip eder.

Vays ayrıca, BTC‘nin yönlülük gösteren bir gösterge olan Lucid SAR‘larının iyi bir durumda olduğunu belirtti.

Deneyimli yatırımcı, Bitcoin‘in önümüzdeki iki hafta içinde konsolidasyon sürecinden çıkabileceğini düşündüğünü söyledi.

telegram 12

“Birkaç gün içinde, 20. hafta ile 50. hafta arasında bir geçiş daha gerçekleştireceğiz ve Lucid SAR’lar oldukça iyi görünüyor. Dolayısıyla hala yükseliş eğilimindeyiz.

Piyasadaki tahminimiz, hala %100 yükseliş eğilimi içinde olduğumuz yönünde. Şu anda burada bizi endişelendiren hiçbir şey yok. Önümüzdeki hafta veya bir sonraki hafta tekrar yükselişe geçeceğimize inanıyorum.”

Bitcoin, bu yazının yazıldığı sırada 28.034 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTwitter, ve Tiktok hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen Reklam Engelleyici Eklentiyi Devre Dışı Bırakın!