Bitcoin Haberleri

Ünlü CEO Scaramucci, Bir Katalizörün Bitcoin’i Uçurabileceğini Söyledi!

Skybridge Capital CEO’su Anthony Scaramucci, Bitcoin’in (BTC) önümüzdeki birkaç yıl içinde büyük bir yükselişe geçebileceğini söyledi.

İsviçre’nin St Moritz kentinde düzenlenen bir kripto konferansında CNBC ile yeni bir söyleşi yapan Scaramucci, Bitcoin’in üç yıl içinde %370’ten fazla yükselebileceğini söyledi.

Scaramucci, piyasadaki çöküş ve FTX patlaması gibi skandalların ardından 2023’ü Bitcoin için bir “toparlanma yılı” olarak adlandırıyor. Ancak kral kripto varlığının daha fazla benimsenmesinin Bitcoin’i 100.000 $’a kadar yükselteceğini tahmin ediyor. Bu haberin yazıldığı sırada Bitcoin’in değeri 21.188 dolardı. BTC güncel fiyatını görmek için tıklayın.

“Risk alıyorsunuz ama aynı zamanda Bitcoin’in benimseneceğine de inanıyorsunuz. Dolayısıyla eğer benimsenmeyi doğru yaparsak ki ben yapacağımıza inanıyorum, bu önümüzdeki iki ila üç yıl içinde kolayca 50.000 ila 100.000 $ arasında bir varlık olabilir.”

bitcoin haberleri

Diğer kripto uzmanları ise daha düşük bir fiyat tahmininde bulunuyor.

CNBC’ye göre CoinShares baş strateji sorumlusu Meltem Demirors, BTC’nin bir süre 15.000 ila 20.000 $ arasında düşük bir aralıkta ve 25.000 ila 30.000 $ arasında bir üst aralıkta işlem göreceğini söyledi.

Demirors, 2022’de çöken piyasalar ve skandalların tetiklediği satış türünün sona erdiğini ancak kripto alanına çok fazla taze likidite gelmediğini söyledi.

“Çok fazla zorunlu satış kaldığını düşünmüyorum, bu iyimser bir durum. Ancak yine de yukarı yönlü hareketin oldukça sınırlı olduğunu düşünüyorum çünkü çok fazla yeni giriş de görmüyoruz.”

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

telegram 12

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTwitter, ve Tiktok hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen Reklam Engelleyici Eklentiyi Devre Dışı Bırakın!