Defi Haberleri

Milyarde Mark Cuban, Bankaların DeFi’den Korkması Gerektiğini Söyledi! Bu Ne Anlama Geliyor?

Amerikalı milyarder girişimci Mark Cuban, bankaları merkezi olmayan finanstan (DeFi) korkmaları gerektiği konusunda uyarıyor. Açıkça, Dallas Mavericks sahibi DeFi’nin geleceği konusunda çok iyimser.

Bu Pazar bir blog yazısında Cuban, ‘endişelenmesi gereken birçok finans kurumu var’ dedi. Uzun görevine, olabildiğince basit ve anlaşılır hale getireceğini söyleyerek başladı.

Sonuç olarak, finansal düzenleyiciler bankaların DeFi’yi tamamen yasaklama çığlıklarını yanıtlamakla meşgul olduğundan, Bankalar zaten korkuyor. Bu nedenle, CFTC Komiseri Dan Berkovitz, DeFi platformlarında bir kısıtlama çağrısında bulundu.

pro tips of manager who now funds defi tech

Cuban’ın paylaşımına göre,

Evet, her bir DeFI projesinin özünde başka bir iş vardır. Hangi işte olduklarını biliyor olabilirler veya olmayabilirler, ancak iş süreçlerini barındırmak ve programlamak için bir blok zinciri ve akıllı sözleşmeler kullanan başka bir işletmedir.

Ayrıca, CNBC tarafından bildirildiği üzere, DeFi’nin geleneksel bankacılık endüstrisine gerçek bir rakip olabileceğini vurguladı. Ayrıca parasını yatırdığı projelerden Polygon ve Aave’den bahsetti .

Milyarder yatırımcının açıkladığı gibi, Aave’nin tamamen otomatik, izinsiz bir platform olduğunu düşünüyor. Dahası, bankacı yok, bina yok, ekmek kızartma makinesi yok, kasa yok, nakit yok ve kredi notu yok.

Bunun dışında Mark, merkezi teknoloji firmalarının yalnızca kâr için faaliyet gösterdiğine inanıyor ki bu DeFi için aynı değil. Sermaye, hissedarlar veya sahipler tarafından değil, kullanıcılar tarafından sağlanır.

Son olarak, QuickSwap borsasına DAI ve TITAN jetonları aracılığıyla likidite sağladığını açıkladı. QuickSwap, Polygon’un L2 ölçeklenebilirlik altyapısı tarafından desteklenen Ethereum tabanlı bir DEX’tir.

telegram 12

Kaynak: CoinQuora

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTwitter, ve Tiktok hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen Reklam Engelleyici Eklentiyi Devre Dışı Bırakın!