Bitcoin Haberleri

Bitcoin’de Dibi Gördük mü? İşte Cowen’ın Bitcoin Tahmini

Kripto para piyasasını yakından takip eden analist Benjamin Cowen, Bitcoin’in yükselişe geçmesinin beklenenden daha uzun sürebileceği konusunda uyarıda bulundu. 800 binden fazla YouTube takipçisine yayınladığı son videosunda Cowen, Bitcoin’in geçmiş performansını analiz ederek Eylül veya Ekim aylarına kadar düşüş eğilimini sürdürebileceğini ve ardından yükselişe geçebileceğini belirtti.

bitcoinde dibi gorduk mu cowenin bitcoin tahmini

Cowen, 2019 yılındaki Bitcoin grafiğini örnek göstererek benzer bir düşüş trendinden çıkışın 202 gün sürdüğünü ve bu sefer de benzer bir sürecin yaşanabileceğini ifade etti. Bitcoin’in 114 gündür düşüş trendinde olduğunu hatırlatan Cowen, çıkışın yaklaşık 90 gün sonra, yani Ekim ayında olabileceğini öngördü. Ancak, 2019’daki senaryonun tekrarlanmasının garanti olmadığının da altını çizdi.

Cowen, 2019’da Bitcoin’in benzer bir kanal içinde üç veya dört kez trend çizgisine dokunduktan sonra yükselişe geçtiğini belirterek, bu durumun yatırımcıların aklında bulundurması gereken bir faktör olduğunu vurguladı.

Bu analiz, Bitcoin’in kısa vadede düşüş trendini sürdürebileceğini ve yükselişin beklenenden daha uzun sürebileceğini gösteriyor. Yatırımcıların bu öngörüleri dikkate alarak stratejilerini belirlemeleri ve riskleri göz önünde bulundurmaları önemlidir.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTwitter, ve Tiktok hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan içerikler tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen Reklam Engelleyici Eklentiyi Devre Dışı Bırakın!