Bitcoin Haberleri

Bitcoin Patlamaya Hazır mı? Uzman Analist Dave the Wave Açıkladı!

Kripto para piyasasında isabetli tahminleriyle tanınan Dave the Wave isimli analist, Bitcoin’in (BTC) büyük bir çıkışa hazırlanıyor olabileceğini iddia ediyor. X platformunda 146.500 takipçisine seslenen Dave the Wave, Bitcoin’in önümüzdeki dönemde yaklaşık %50 değer kazanmadan önce bir aralıkta yükseliş trendi gösterebileceğini söylüyor.

Megadon Formasyonu Sinyal Veriyor mu?

Dave the Wave, günlük grafikte Bitcoin’in iki yüksek ve iki düşük fiyatla “megalon” adı verilen bir yükseliş formasyonu çizdiğini ve bu formasyona göre fiyatın 109.500 dolara kadar yükselebileceğini belirtiyor.

bitcoin patlamaya hazir mi analist acikladi

Fibonacci Destek Seviyeleri Dikkat Çekiyor

Analist ayrıca Bitcoin’in işlem aralıklarındaki fiyat düşüşlerinin (0,382 Fibonacci geri çekilme seviyeleri) 2023’ün sonundan bu yana bir trend çizgisi oluşturarak destek görevi gördüğünü vurguluyor.

TOTAL2 Grafiği Ne Diyor?

Dave the Wave, altcoin piyasalarını takip etmek için kullanılan ve Bitcoin ve stabilcoinler hariç kripto varlıklarının toplam piyasa değerini gösteren TOTAL2 grafiğini de inceliyor. Analist, daha önce TOTAL2’nin Haziran ayında bir kırılma yaşayacağını öngörmüştü. Fakat büyük bir yukarı yönlü hareketin ardından bu tahminin zaman çizelgesinin erkene çekilmiş olabileceğini düşünüyor.

Bitcoin Fiyatı Ne Durumda?

Analistin yaptığı bu değerlendirmeler yapılırken, Bitcoin şu anda son 24 saatte hafif bir düşüşle 69.429 dolardan işlem görüyor.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTwitter, ve Tiktok hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan içerikler tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

telegram 12

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen Reklam Engelleyici Eklentiyi Devre Dışı Bırakın!