Kripto Para Analizleri

Kripto Para Piyasasında Son 24 Saatin Analizi: Kazananlar, Kaybedenler

Kripto para dünyası yeni haftaya isteksiz bir başlangıç yaptı, Ripple (XRP) başta olmak üzere birçok altcoin yüklü değer kayıplarıyla karşı karşıya kaldı.

Son gün içinde kripto para piyasasındaki değer düşüşü devam etti, birçok yüksek piyasa değerli kripto para kırmızıya döndü. Sonuçta, kripto piyasasının toplam değeri 1,2 trilyon doların altına sarktı. Bu gerileme, özellikle altcoin’lerde yaşanan değer kayıplarından kaynaklanıyor.

29 Bin Dolara Yapışan Bitcoin

Kripto piyasasının toplam işlem hacmi son bir gün içinde 27 milyar dolar seviyesinde durağan kaldı. Fiyat hareketliliğiyle ünlü olan kripto para piyasasının bu durgunluk dönemi bazı endişeleri de beraberinde getirdi.

grf 6
kaynak: tradingview

CoinGecko’nun son verilerine göre, Bitcoin yalnızca %0,2’lik minik bir artış gösterdi ve şu anda 29.028 dolardan işlem görüyor. Lider kripto para, kritik 29.000 dolarlık destek seviyesini koruma mücadelesi veriyor. Bitcoin’in bu seviyede işlem gördüğü son hafta içinde hareketsiz kaldığı ve çok az canlılık sergilediği dikkat çekti.

Grafikte de görebileceğiniz üzere, Bitcoin fiyatı kısa bir yukarı yönlü hareket yapmaya çalıştı ancak 29.200 dolar seviyesinde durduruldu ve tekrar 29.000 dolar seviyesine çekildi. BTC fiyatının düşmesine rağmen, Bitcoin’in piyasa hakimiyeti artıyor, bu da altcoin’lere göre daha iyi performans sergilediği anlamına geliyor.

XRP’nin Değer Kaybı Derinleşiyor

Son 24 saat içinde piyasada bazı küçük yükselişler yaşanmasına rağmen, birçok ünlü altcoin kırmızı renkte. Bitcoin Cash (BCH), Avalanche (AVAX), Chainlink (LINK), ve Polygon (MATIC) gibi büyük kripto paralar %1’in üzerinde değer kazandı.

grf 7

En yüksek piyasa değerine sahip 10 kripto para içinde, %3’e varan değer kaybı yaşayan Ripple (XRP) ön plana çıktı. Ripple böylece 0,6 dolarlık önemli destek seviyesine yaklaşmış oldu. Yatırımcılar, bu kritik bölgede XRP’nin ne tür bir tepki göstereceğini büyük bir ilgiyle takip ediyor.

En büyük 100 kripto para arasında en iyi performansı gösteren varlık, %6,3 oranında değer kazanan Bitcoin Cash (BCH) oldu. Bu başarıyı %6,1 ve %6,4’lük yükselişlerle Dash (DASH) ve Rolbit Coin (RLB) izledi.

Bu dönemde en kötü performansı sergileyen kripto paralar arasında %11,3’lük düşüşle FLEX Coin, %4,5 değer kaybıyla Shiba Inu (SHIB), ve %3,6 oranında düşen ApeCoin (APE) bulunuyor.

telegram 12

Bu dönemin kripto piyasasında bir tür uykuya geçiş dönemi olduğu hissediliyor. Bu, önemli bir hareketin habercisi olabilir mi? Yatırımcılar, lider kripto paraların gelecekte ne yönde hareket edeceğine dair işaretleri dikkatle izliyorlar.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTiktok ve X hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen Reklam Engelleyici Eklentiyi Devre Dışı Bırakın!