Bitcoin Analizleri

Üst Düzey Analiste Göre, Bitcoin Derin Bir Düzeltmeye Tanık Olabilir

Bu yılın ilk aylarında kripto piyasasında başarılı bir çıkış yakalayan bir yatırımcı, Bitcoin‘in (BTC) mevcut fiyat hareketinin geçmiş yılın sert düşüş eğilimini hatırlattığına dikkat çekiyor.

Kripto analisti DonAlt, yeni bir strateji oturumunda 52.600 YouTube takipçisine Bitcoin’in ayı piyasasının tamamen hakim olduğunu belirtiyor.

DonAlt’a göre satıcılar, iyi haberlerin tetiklediği rallileri Bitcoin’i boşaltmak için bir fırsat olarak görüyorlar.

“Yalnızca zayıflık gözlemliyoruz. Herhangi bir yükseliş hareketi yaşandığında… bu hareketi tamamen yok eden büyük bir düşüş yaşanıyor ve bu durum, bu aralığa girdiğimizden beri sürekli hale geldi. İyi bir durumla karşılaşıyorsunuz ve ardından bunu tamamen reddeden daha büyük bir düşüş yaşanıyor.”

bitcoin haberleri

DonAlt, Bitcoin‘in hareketlerini borsa ile karşılaştırdığını da ifade ediyor. Yatırımcı, borsanın her yükselişinde Bitcoin’in durgun performansının onu geçmiş yılın kripto ayı piyasasını anımsattığını söylüyor.

“Şu anki fiyat hareketi daha çok düşüş eğiliminde. S&P (500) her düştüğünde kripto daha sert düşüyor ve S&P her yükseldiğinde Bitcoin hiçbir tepki vermiyor. Daha önce, 60.000 $’dan 15.000 $’a kadar olan dönemde, S&P’nin iyi olduğu zamanlarda duraksadığımız ve kötü olduğunda sert düştüğümüz bir ilişki yaşadık.

Bu durumun geri dönmesi beni pek memnun etmiyor.”

DonAlt, Bitcoin‘in birçok zayıflık belirtisi gösterdiğini belirtse de, belirli bir seviyenin üzerine çıkması durumunda Bitcoin’in hala ivme kazanabileceğini ifade ediyor.

“Harika olan şey, günlük zaman dilimine bakıldığında, bu duruma güçlü bir şekilde giriş yapmanın bir yolu olabilir, bu da 30.700 doların üzerine çıkmak olabilir. Eğer yüksek aralığın üzerine çıkabilirsek ve bu benim için yüksek aralık, ‘Tamam, her şey yolunda’ şeklinde bir argüman sunabiliriz, ancak bu durumdan oldukça uzaktayız.”

telegram 12

Bitcoin an itibariyle 29.242 $ seviyesinde işlem görüyor.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTwitter, ve Tiktok hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen Reklam Engelleyici Eklentiyi Devre Dışı Bırakın!