Altcoin Haberleri

Illuvium, Bu Hafta %70’ten Fazla Artış Gösterdi!

Ethereum (ETH) tabanlı bir oyun projesi Illuvium, yeni yükseltme telaşının ortasında bu hafta %70’ten fazla artış gösterdi.

Illuvium’un (ILV) kamu hizmeti ve yönetişim tokeni, 29 Ocak’taki 61,81 $’lık düşük seviyeden 105 $’lık haftalık en yüksek seviyeye yükseldi.

ILV, açık dünya fantezi oyunları inşa etmeyi amaçlayan bir projedir. Piyasa değerine göre 180. sıradaki kripto varlığı hafifçe geri çekildi ve son 24 saatte %5’in üzerinde artışla 95,21 dolardan işlem görüyor.

illuvium haberleri

Illuvium Zero için güncelleme yayınlandı

Ocak ayında ILV; bir bina, arazi geliştirme mobil ve masaüstü oyunu olan üçüncü oyunu Illuvium Zero’nun alfa sürümünü yayınladı. Perşembe günü proje, Illuvium Zero için yeni oyundaki bazı hataları düzeltmeyi amaçlayan en son güncellemeyi yayınladı.

Illuvium bu hafta web sitesini de elden geçirdi.

Ayrıca proje, ILV için planlanan bir yükseltmeyi duyurdu: Şu anda özel betada olan açık dünya keşif oyunu Overworld için planlanan bir yükseltmeyi duyurdu.

“ILV: Overworld yakında sadece hareketinizden değil rüzgârdan da etkilenen tamamen optimize edilmiş bitki fiziğine sahip olacak! Bu, çapraz geçiş deneyimine yeni katmanlar ekleyecek. Eğer zekiyseniz, belki bunu kendi avantajınıza kullanabilirsiniz.”

Bu haftaki fiyat artışlarına rağmen ILV, Kasım 2021’de ulaştığı tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 1.911$’dan yaklaşık %95 aşağıda bulunuyor. ILV güncel fiyatını görmek için tıklayın.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

telegram 12

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTwitter, ve Tiktok hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen Reklam Engelleyici Eklentiyi Devre Dışı Bırakın!