Altcoin AnalizleriBitcoin Analizleri

Ünlü Kripto Analisti, Altcoin Sezonunun Başlayabileceğini Söyledi!

Yaygın olarak takip edilen bir kripto analisti, küçük sermayeli tokenlerin fiyat hareketinin altcoin sezonunun başlayabileceğini gösterdiğini söyledi.

InvestAnswers adlı YouTube kanalının sunucusu yeni bir videoda abonelerine; küçük hacimli altcoinlerin 12 Aralık’taki fiyatlarının hala %5 altında işlem görmesine rağmen, gidişatın büyük bir ralli potansiyeline işaret ettiğini söyledi.

“Blockchaincenter.net’in bu grafiğine göre, sezon yakın gibi görünüyor. Bitcoin sezonunda olmak için 25 yaşın altında olmanız gerekir. Altcoin’lerde olmak için 75 yaşında olmanız gerekiyor ama asıl mesele yükselişte olması. Bu grafik hayır diyor ama 90 güne bakıyor. Son bir aya bakarsanız, bunun altcoin sezonu olabileceğini iddia edebilirsiniz.”

altcoin analiz
kaynak: investanswers

Analist, Ethereum’u (ETH) tutan cüzdanların artık kâr ettiğini söyledi.

“Kârdaki Ethereum adresleri şu anda %52’de. Bitcoin kadar yüksek değil ama yine de Ethereum fiyatındaki toparlanmanın 1.300 doları aşmasıyla birlikte oldukça iyi bir şekilde yükseliyor, bu da birçokları için olumlu bir durum.”

ETH haberin yazıldığı sırada 1.402 dolardan işlem görüyor. ETH güncel fiyatını görmek için tıklayın.

Altcoinler iyimser işaretler gösteriyor

Analist ayrıca kripto analiz firması Santiment’in verilerinin artan bir iyimserliğe işaret ettiğini söyledi.

“Altcoin rallisi kripto için çok hoş bir yeni yıl oldu ve fiyatların yükselmeye devam edip etmeyeceği, Bitcoin’de gördüğünüz gibi yatırımcıların FOMO’larından (kaçırma korkusu) memnun olup olmadıklarına bağlı, bir miktar kar elde edildi. Yine alt sezon, kim bilir? Şu anda Twitter’da pek çok insan çok heyecanlı ve nereye gideceğini göreceğiz ama pek çok büyük isim için de çılgınca bir hareket gördük.”

altcoin analiz
kaynak: investanswers

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

telegram 12

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTwitter, ve Tiktok hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen Reklam Engelleyici Eklentiyi Devre Dışı Bırakın!