Bitcoin Haberleri

Popüler Kripto Stratejisti, Bitcoin Büyük Direnci Aştıktan Sonra Hızla Yükselecek!

Popüler bir kripto analisti, Bitcoin’in (BTC) büyük bir direnci kıracağını ve patlayıcı bir ralliye gireceğini tahmin ediyor.

Michaël van de Poppe, Bitcoin’in 30.000 doları aşmanın eşiğinde olduğunu söyledi.

“17.500 dolardan 17.700 dolara doğru bir düşüş yaşadık. Bu, satın almaya başlamak istediğiniz aralıktır ve devamını görebiliriz. 18.300$’lık alan olan kritik direnci kırdığımız an, bu aralığa geri döndük ve büyük olasılıkla oldukça hızlı bir şekilde aşmaya başlıyoruz… o zaman kesinlikle burada 21.000$’ın devamına bakıyorum. Potansiyel olarak daha da yüksek.”

seri201 kriptoup
kaynak: michaël van de poppe

Piyasa koşulları, 2019’da kripto paranın boğa rallisine gittiği zamanki gibi görünmek üzere şekillenirken, Bitcoin’in 45.000 dolara tırmanabileceğini söylüyor.

“Riskli varlıklarda büyük olasılıkla devam edeceğimiz bir aşamaya giriyoruz. Ayı piyasası rahatlama rallisini yaşıyoruz, 2019’da gördüğümüz gibi bir aşamaya geçiyoruz. İşte bu yüzden portföyünüzü oluşturmaya başlayabilir ve daha fazlasını biriktirmeye başlayabilirsiniz. Yani böyle bir ralli yaparsak, diyelim ki 35.000, 40.000, 45.000$’a doğru, 30.000$’ı aşacağını düşünüyorum, bu aslında size inanılmaz bir fırsat verecek.”

seri200 kriptoup
kaynak: michaël van de poppe

Bitcoin haber hazırlıken 17.809 dolardan işlem görüyor.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTwitter, ve Tiktok hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

telegram 12

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen Reklam Engelleyici Eklentiyi Devre Dışı Bırakın!