Altcoin Haberleri

Kripto Analistine Göre Derin Düzeltme Gerçekleşirse Bitcoin Ne Kadar Düşebilir?

Yaygın olarak takip edilen bir kripto piyasası analisti, tüm zamanların en yüksek seviyelerine çıkmadan önce bir Bitcoin (BTC) düzeltmesi için potansiyel senaryolar ortaya koyuyor.

Cred olarak bilinen analist , piyasanın aşırı kaldıraçlı olması durumunda Bitcoin’in potansiyel olarak 52.000 doların altına düşebileceğini söylüyor.

“Daha derine ineceksek ve haftalık piyasa yapısı yapıcıysa, daha yüksek bir düşüşün yürürlüğe girmesini makul olarak nerede bekleyebiliriz? Bunun cevabını bilmiyorum, sanırım buralarda bir yerde [44.000-52.000$].

Aynı zamanda kaldıraç piyasasının o noktada nasıl göründüğüne de bağlıdır. Büyük bir kusma yaşarsanız ve ardından fonlama pozitif olmaya devam ederse ve piyasa düştükçe kaldıraç düşüşü satın almaya devam ederse, daha derin bir fitil için beklentiler belirleyebilirsiniz.”

bitcoin

56.000 dolar ve 58.000 dolar civarındaki desteğin, devam eden BTC yükselişi için güçlü bir temel oluşturacağını düşünüyor.

“Ancak yapıdaki ticaret kurulumları açısından, en yakın kurulumunuz önceki haftanın en düşük seviyesi olan 56k ila 58k desteğine doğru bir hareket.

Bu, dikkat etmeniz gereken yapıya en yakın yükseliş devam kurulumunuz.”

CoinGecko’ya göre, yazı yazılırken Bitcoin 59.129 dolardan işlem görüyor.

“BTC tahmini kaldıraç oranı bir yılın en yüksek seviyesine ulaşmak üzere. Şu anda piyasanın aşırı kaldıraçlı olduğu açık görünüyor.

telegram 12

Kısa bir süre sonra volatilite göreceğiz.”

image 43
kaynak: ki young ju/twitter

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTwitter, ve Tiktok hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen Reklam Engelleyici Eklentiyi Devre Dışı Bırakın!