Altcoin HaberleriBitcoin Haberleri

2022 Kripto Çöküşünü Tamamen Bilen Analist, Bitcoin ve Ethereum için Yeni Hedefler Belirledi!

Bu yılın kripto çöküşünü arayan kripto analisti, Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) için yakın zamanda yeni düşüşler öngörüyor.

Capo olarak bilinen analist, Bitcoin’in önemli desteği kaybettiğini ve fiyatın önemli ölçüde düşebileceğini tahmin ediyor.

Capo’nun tahmini, Sam Bankman-Fried’in dev kripto borsası FTX’in çöküşünden kaynaklanan serpinti etrafındaki gelişmelere açık bir tepki olarak düşmeye başladığında geldi.

“Anahtar destek kırıldı ve yine de insanların yükselişte olduğunu görüyorsunuz. 14.000 dolar bir mıknatıs gibidir.”

kripto-para
kaynak: capo/twitter

Daha sonra, yatırımcıların kayıp kazançları telafi etmeye çalışmaktan vazgeçtiklerini savunarak Bitcoin fiyat tahminini 13.000 dolara kadar düşeceğini ifade etti.

“Kapitülasyon olayından sonra yerel bir dip için potansiyel hedefler: Bitcoin 13.000 – 14.000 dolar.”

Capo şunları ekledi,

“Göstergeler, kapitülasyon olayının zaten gerçekleştiğini gösteriyor. BTC’de son %15 ve altcoinlerde %30-40 düşüş bekleniyor. O zaman yerel dip geliyor. Muhtemelen bu hafta.”

“Gelen son nükleer bomba” konusunda uyarıyor.

telegram 12

Yazma sırasında, Bitcoin 16.303 dolardan işlem görüyor.

Gözlerini Ethereum’a koyan Capo, akıllı sözleşme platformu için 700 ila 750 dolar aralığına bir düşüş öngörüyor. Yazma sırasında, ETH 1.130 dolardan işlem görüyor.

Capo ayrıca Cardano (ADA) için 0.18-0.23$, Litecoin (LTC) için 29-32$ ve Polkadot (DOT) için 3.40-3.60$ civarında yeni dip seviyeleri tahmin ediyor.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTwitter, ve Tiktok hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen Reklam Engelleyici Eklentiyi Devre Dışı Bırakın!