Bitcoin Haberleri

Analist Benjamin Cowen: Yükselen Enflasyon Verileri Bir Sonraki Bitcoin (BTC) Çöküşünü Tetikleyebilir!

Yaygın olarak takip edilen kripto analisti Benjamin Cowen, gelen enflasyon verilerinin Bitcoin’in (BTC) yörüngesini büyük ölçüde etkileyebileceğini söylüyor.

Yeni bir videoda analist, en iyi kripto varlığının fiyatı boğa piyasası destek bandını aşarsa Bitcoin’e olan ilginin büyük olasılıkla geri geleceğini söylüyor.

Boğa piyasası destek bandı, 21 haftalık üstel hareketli ortalama (EMA) ve 20 haftalık basit hareketli ortalamanın (SMA) birleşimidir.

“Dikkatinizi logaritmik regresyon kanalına çekmek istiyorum. Dibine yakınız. Uzun zaman önce uygundu. Boğa piyasası destek bandına geliyoruz. Eğer bunun üzerine çıkarsak, piyasaya FOMO yapan (kaçırma korkusu) birçok insan muhtemelen geri dönecek.”

Cowen, önümüzdeki hafta için planlanan artan tüketici fiyat endeksi verilerinin (TÜFE) kırılma yerine, Federal Rezerv’in daha fazla şahinliğinin BTC için başka bir düşüşü tetikleyebileceği konusunda uyarıyor. Böyle bir senaryoda 14.000 $ seviyesini hedefliyor.

“Eğer onun tarafından reddedilirsek, Powell ortaya çıkarsa ve süper şahin biri olursa, bu olabilir. Çekirdek TÜFE yeni zirvelerde. Bugün tüm yıl boyunca olduğundan daha yüksek, bu nedenle çekirdek TÜFE ortaya çıkarsa ve sıcak gelmeye devam ederse ve Fed bize aşırı yüksek faiz oranı artışları sağlamaya devam ederse, o zaman er ya da geç daha düşük bir düşük görebilirsin ve sonra biz bundan bir sonraki boğa döngüsüne girmeye çalışıyoruz.”

bitcoin
kaynak: benjamin cowen/youtube

Bitcoin için başka bir dezavantaj olsa bile, Cowen hala 20.000 dolar aralığına yakın herhangi bir yerde BTC ticaretinin uzun vadeli boğalar için iyi bir değer olduğunu söylüyor.

“Dediğim gibi, uzun vadeli değer, 20.000 dolar civarında olduğunu düşünüyorum. Bitcoin için çok uzun vadeli değer sağlayacağını düşünüyorum. Kısa vadede size en iyi fiyatı verecek mi? Söylemesi zor. Kısa vadeli hamleleri tahmin etmek çok zor, en azından benim için öyle. Ancak makro ölçekte bu fiyatların hala nispeten cazip bir fiyat olacağını düşünüyorum.”

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

telegram 12

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTwitter, ve Tiktok hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen Reklam Engelleyici Eklentiyi Devre Dışı Bırakın!