Altcoin Haberleri

Ünlü Analist Lark Davis Açıkladı! Ethereum 10.000 Dolar Olacak Mı? Önemli 7 Madde!

Ünlü kripto para analisti ve YouTuber Lark Davis, ETH’nin 10.000 dolara çıkacağını tahmin eden bir video ile ortaya çıktı. Video, blok zinciri için sıralanan büyük fiyat katalizörlerinden bahsediyor.

Kripto içerik yaratıcısı, boğa koşusunun çok da uzak olmayan bir gelecek için ayarlandığını tahmin ediyor. 390.000’den fazla abonesi olan Lark Davis, kripto para birimleriyle ilgili tahminler ve haberler hakkında kripto meraklılarını sürekli olarak bilgilendiriyor.

Ayrıca videoda ETH’nin 10.000 dolara gitmesinin 7 nedenini açıklıyor:

  1. Proof of Stake ağına geçiş

Bunu çevreleyen yutturmaca uzun zamandır devam ediyor. Davis’e göre, bu değişim iklim değişikliği ve çevresel etki tartışmasına herkes için son verecek. PoS ile Ethereum’un enerji tüketimi muazzam bir şekilde düşecek. En önemlisi, Davis, blok zincirinin ekonomisinin mayın ve çöplükten hisse ve HODL’a geçeceğini belirtti. ETH, işlemleri doğrulayarak daha fazla ETH kazanma karşılığında kullanıcıları ETH stake etmeye teşvik edeceğinden, bunun heyecan verici bir değişiklik olduğuna inanıyor.

2. EIP1559 Ücret Yakma Güncellemesi

Ethereum, ekosistemini yaklaşık bir ay içinde EIP1559 ile yükseltmeyi bekliyor ve bu da ücretli bir özellik sunacak. Davis, bunun temel olarak bazı işlemler için madencilere giden ücret yerine, yakılmak üzere bir adrese gönderileceği anlamına geleceğini açıkladı. Aslında, Ethereum işlemlerinin bir günü başına, arzı sürekli olarak azaltan çok fazla ETH yakılacaktır. 

ethereum

3. Ethereum 2.0 Geliyor ve HIZLI GELİYOR!

Ethereum 2.0 geçiş blockchain gelen büyük güncelleme olduğu aşikar. Geçiş, ağ paylaşımı yoluyla büyük ölçeklenebilirlik, bunun sonucunda artan ağ verimliliği ve Web Assembly ile daha sağlam uygulama oluşturma vaat ediyor. Davis bunu alıntıladı ve haberlerin çok büyük olacağını ekledi. Bu lansman kesinlikle ETH için yüksek bir değer sağlayacaktır.

4. DeFi’nin Evi ETH’dir

telegram 12

Lark, etrafta çok sayıda rakip olmasına rağmen, en iyi uygulamaların Ethereum’da bulunmaya devam ettiğini belirtiyor. En derin likiditeye sahip en verimli uygulamalar, en iyi blok zincirine bağlı kalmak ve ETH talebini sürdürmektir.

5. Ethereum 2.0 Üçlü Yarılanma Getirecek

Buna ek olarak Davisizleyicilere Ethereum 2.0 geçişinin bir kısmının üçlü bir yarılanma olayı içerdiğini hatırlattı. Bu, ETH enflasyonunu %4,5’ten yaklaşık %0,5’e düşürecek. Bu, ücretli yükseltmenin başlattığı dramatik ekonomik kaymaya katkıda bulunacak ve piyasada daha az ETH bulunmasına yol açacaktır.

6. Büyük Para ETH’yi Seçiyor

Yatırımcılar, ETH’den ve yenilikçi yükseltmelerinden etkilendi. Dolayısıyla büyük şirket ve kurumların buna ilgisi artıyor. Ayrıca, bahis ödülleri ve ücret yakma gibi en son güncellemelerini takip etmek, onları Bitcoin satmaya ve ETH almaya bile teşvik ediyor.

7. Ethereum Blockchain, Premiere İnternet Endeksi Oluyor

YouTuber, ETH tutmanın size DeFi, oyun, NFT’ler vb. gibi platformda olan her şeye maruz kalmanızı sağladığını ekliyor. Pazar lideri olan Ethereum, diğer blok zincirlerinden çok daha fazla bilgi ve erişim sağlıyor.

Şu ana kadar 58.412 kişi videoyu izledi. Bunun yatırımcıların kripto piyasasına ve bir varlık olarak Ethereum’a olan ilgisini geri getireceğine şüphe yok.

Kaynak: CoinQuora

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTwitter, ve Tiktok hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen Reklam Engelleyici Eklentiyi Devre Dışı Bırakın!