Bitcoin Haberleri

Bitcoin’de Tarihi Zirveye Yaklaşılıyor!

Kripto analisti Kevin Svenson, Bitcoin’in son dönemde yaşadığı değer artışıyla birlikte tarihi bir zirveye ulaşmaya yaklaştığını belirtiyor. Svenson, özellikle önümüzdeki dönem için dikkat çeken öngörülerde bulunuyor.

Bitcoin İçin Yeni Rekor Mu Geliyor?

Yatırım dünyasında tanınan analist Kevin Svenson, son iki haftada Bitcoin’in (BTC) %10 oranında değer kazanması üzerine yükseliş beklentisini açıkladı. Analistin 79.300 YouTube abonesine yaptığı açıklamada, Federal Rezerv’in faiz indirim sürecine girmesi durumunda, BTC’nin güçlü bir yükseliş trendine girebileceğini vurguluyor.

4. Çeyrekte Bitcoin Zirve Yapabilir

Svenson’a göre BTC, önümüzdeki birkaç ay içinde tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşabilir. Özellikle 4. çeyrek içinde 73.800 dolar civarında dalgalanmalar yaşanabileceğini belirten Svenson, şu ifadeleri kullandı:

“Yıl sonuna doğru BTC’de ciddi bir ivme görebiliriz.”

2024’e girerken, piyasaların bu yükselişi destekleyebileceği öngörülüyor.

bitcoin'de tarihi zirveye yaklaşılıyor!

RSI Göstergesi Ne Diyor?

Svenson ayrıca BTC’nin haftalık zaman dilimindeki Göreceli Güç Endeksi’nin (RSI) olumlu sinyaller verdiğini ifade ediyor. RSI, aşırı alım ya da satım durumlarını ölçen önemli bir gösterge ve analiste göre şu anda Bitcoin için boğa piyasasına işaret ediyor.

“Bu seviyedeki bir kırılma, genellikle yarım yıllık bir yükseliş anlamına gelir. Eğer bu trend devam ederse, 2025’e kadar önemli bir artış görebiliriz.”

Bu yazının hazırlandığı sırada BTC, 62.951 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

telegram 12

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTwitter, ve Tiktok hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan içerikler tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen Reklam Engelleyici Eklentiyi Devre Dışı Bırakın!