Altcoin AnalizleriBitcoin Analizleri

Altcoin Piyasasında Düzeltme Sinyali: Ünlü Kripto Stratejistinden Kritik Tahminler

Kripto para piyasalarında dipleri doğru tahmin etmesiyle tanınan bir stratejist, altcoin piyasasının rallilere başlamadan önce son bir düzeltme yapabileceğini öne sürüyor.

Altcoin Piyasasında Düzeltme İhtimali

Takma isimli analist Bluntz, sosyal medya platformu X’teki 269.600 takipçisine, Bitcoin, Ethereum (ETH) ve stablecoin’ler hariç kripto paraların toplam piyasa değerini izleyen TOTAL3 grafiğini yakından takip ettiğini belirtti. Bluntz, TOTAL3’ün yükseliş ivmesini yeniden kazanmadan önce kısa vadeli bir düşüş yaşayabileceğini düşünüyor.

“TOTAL3 yapısal olarak olumlu bir görünüm sergiliyor, ancak dört saatlik grafikte belirgin bir şekilde beş dalgalı bir yükseliş gözlemliyorum. Bu yükselişin, ABC düzeltme formasyonunun bir parçası olduğunu ve C dalgasının henüz tamamlanmadığını düşünüyorum. Şu an, pozisyonlar konusunda dikkatli olmanın zamanı. İyi giriş fırsatları yakında ortaya çıkacak.”

altcoin piyasasinda duzeltme sinyali

Elliott Dalga Teorisi ve Altcoinler

Bluntz, analizlerinde Elliott Dalga teorisini kullanarak, bir varlığın ABC düzeltme hareketini tamamladıktan sonra yükseliş trendine geçme eğiliminde olduğunu vurguluyor. Analistin grafiğine göre, TOTAL3’ün 620 milyar dolarlık seviyelere yükselmeden önce, C dalgası ile 530 milyar dolara kadar düşmesi muhtemel görünüyor.

Bu yazının kaleme alındığı sırada TOTAL3’ün piyasa değeri 576,212 milyar dolar olarak kaydedildi.

Bitcoin İçin Düzeltme Beklentisi

Bluntz, Bitcoin’in (BTC) de benzer bir düzeltme yaşayabileceğini öngörüyor. BTC’nin 65.000 dolara ulaşmadan önce, C dalgası kapsamında 55.000 dolar seviyesine gerileyebileceğini ifade ediyor.

“BTC, geçtiğimiz Cuma günü yaşanan düşük seviyelerden itibaren güçlü bir yükseliş yaşadı. Ancak, 55.000 dolar seviyelerine doğru bir düzeltme daha yapabileceğini düşünüyorum. Bu beklentimi TOTAL3 grafiği ile şekillendiriyorum ve bu senaryo bana oldukça olası görünüyor.”

Yazının yazıldığı an itibarıyla, Bitcoin’in değeri gün bazında %3,31 artışla 60.593 dolar seviyesindeydi.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

telegram 12

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTwitter, ve Tiktok hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan içerikler tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen Reklam Engelleyici Eklentiyi Devre Dışı Bırakın!