Bitcoin Analizleri

Bitcoin Fiyat Patlaması Ne Zaman? Uzman İsimden Çarpıcı Boğa Koşusu Analizi

Kripto para dünyasının yakından takip ettiği isimlerden biri, Bitcoin’in yükseliş trendinin devam edeceğine dair inancını dile getirdi. Bluntz takma adıyla bilinen bu analist, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı paylaşımda, Bitcoin’in yükseliş döngüsünün 2025’in başlarına kadar uzayabileceğini belirtti.

bitcoin fiyat patlamasi ne zaman

Bluntz, teknik analizlerinde sıklıkla Elliott Dalga Teorisi’ni kullanan bir isim. Bu teoriye göre Bitcoin, haftalık grafikte beş dalgalı bir formasyonun dördüncü dalgasını tamamlamış durumda. Analistin grafiği, Bitcoin’in 2022 sonunda başlayan modelin beşinci dalgasını 100.000 dolar seviyesinin hemen altında tamamlayabileceğini öngörüyor. Elliott Dalga Teorisi, bir varlığın fiyatının ana trendde beş dalgalı, düzeltmelerde ise üç dalgalı bir model izlediğini savunur.

Bluntz ayrıca Bitcoin’in günlük grafikte yükseliş sapması sinyali verdiğine dikkat çekiyor. Bu durum, genellikle fiyat düşüş eğilimindeyken Göreceli Güç Endeksi (RSI) gibi bir göstergenin yükseliş trendine girmesiyle ortaya çıkar. Yükseliş sapmaları, piyasanın düşüş trendinden yükseliş trendine geçişinin habercisi olabilir.

Bu yükseliş sapmasına rağmen piyasadaki güvenin sarsılmış olmasına şaşırdığını belirten Bluntz, Bitcoin’in geleceğine dair iyimserliğini koruyor.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTwitter, ve Tiktok hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan içerikler tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen Reklam Engelleyici Eklentiyi Devre Dışı Bırakın!