Kripto Para Haberleri

Ünlü Analist, 2022’deki Aksiliklere Rağmen Kriptonun Kaçınılmaz Olduğunu Söyledi!

Yaygın olarak takip edilen bir kripto stratejisti, yüksek profilli çöküşlerle dolu çalkantılı bir yıla rağmen dijital varlıkların burada kalacağını söyledi.

InvestAnswers’ın anonim sunucusu, YouTube abonelerine sektör zorlu bir 2022 geçirse bile kriptonun kaçınılmaz olduğunu söylüyor.

İstihbarat firması Messari’nin CEO’su ve kurucusu Ryan Selkis’in bir raporuna atıfta bulunan sunucu, Bitcoin ve diğer blok zinciri teknolojilerinin artan benimsenme oranının, yeni ortaya çıkan varlık sınıfı hakkında iyimser olmak için bir neden olduğunu söyledi.

“Korkunç, çok korkunç bir yıl oldu. Ama kripto kaçınılmaz. Bitcoin bazı gelişmekte olan ekonomiler için yasal ödeme aracı olarak ortaya çıkıyor, stabilcoinler orman yangını gibi büyüyor, Web3 hesaplama astronomik bir hızda gerçekleşiyor, DeFi (merkezi olmayan finans) CeFi’den (merkezi finans) daha güvenilir olduğunu kanıtladı, NFT’ler (değiştirilemez tokenler) var, tabii ki…

DAO’lar (merkezi olmayan özerk kuruluşlar) varlıkları internet hızında ölçeklendirebilir.”

kripto para haberleri

Kriptoya kritik bir altyapı inşa ediliyor

Analiste göre bu yıl yaşanan çok sayıda olumsuz manşet, küresel kripto benimsemesini desteklemek için gereken temel altyapının geliştirilmesini durdurmadı ve piyasanın aynı zamanda büyük bir risk sermayesi doları çıkışı gördüğünü de sözlerine ekledi.

“Kötü aktörlerin, kötü adamların dolandırıcılığı sürdürdüğü, yatırımcıları soyduğu ve uzaya gelen risk sermayesi miktarının 2021’deki kadar olmadığı bir durum yaşarken; yine de dünyayı değiştirecek ve bir milyar insanı dahil edecek kritik altyapı inşa ediliyor gibi görünüyor.

Eğer, ve, ya da, ama yok. Ben buna ikna oldum.”

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

telegram 12

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTwitter, ve Tiktok hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen Reklam Engelleyici Eklentiyi Devre Dışı Bırakın!