Bitcoin Analizleri

Michael Saylor’dan Bitcoin İçin Cesur Tahmin

MicroStrategy’nin kurucusu Michael Saylor, Bitcoin’in 2045 yılına kadar 13 milyon dolara ulaşacağını öngörüyor. Bu tahmin gerçekleşirse, Bitcoin’in yıllık getirisi zamanla azalacak ve 280 trilyon dolarlık piyasa değeriyle dünya varlıklarının %7’sini oluşturacak.

Saylor’ın şirketi MicroStrategy, 15 milyar doları aşan Bitcoin varlığıyla dünyanın en büyük kurumsal Bitcoin sahibi konumunda. Bu da Saylor’ın tahmininin gerçekleşmesi durumunda onu dünyanın en zengin insanı yapabilir.

saylordan bitcoin icin cesur tahmin

Bitcoin’in bu denli yükselişi, ulus devletlerin ekonomik dengelerini bile etkileyebilir. Zira Saylor, dört yıl boyunca Bitcoin alımlarını kamuoyuyla paylaşarak, bireysel bir yatırımcının merkez bankalarının altın rezervleriyle yarışabilecek bir güce ulaşabileceğini gösterdi.

Bitcoin şu anda 68.018 dolardan işlem görüyor. Saylor’ın öngörüsü gerçekleşirse, Bitcoin’in değeri 20 yıl içinde %19.000’in üzerinde artacak. Bu durum, Bitcoin’e inanan yatırımcılar için büyük bir fırsat sunuyor.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTwitter, ve Tiktok hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan içerikler tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen Reklam Engelleyici Eklentiyi Devre Dışı Bırakın!