Kripto Para Analizleri

Kripto Para Analisti: CRV Yükselişe Geçebilir, BTC ve DOGE Düşüş Trendinde

Kripto para dünyasında tanınmış bir analist, Ethereum ekosistemindeki DeFi token’larından birinin yükselişe geçeceğini öngörüyor.

Credible Crypto takma adıyla bilinen bu analist, Curve DAO (CRV) token’ının kurumsal yatırımcıların toplamda 900 milyon CRV kilitlemesiyle birlikte değerinin önemli ölçüde artacağını düşünüyor. Bu kilitleme, mevcut CRV arzının %43’ünü ve toplam arzın üçte birini oluşturuyor. Bu durum, CRV’nin piyasadan kalıcı olarak çekilmesi anlamına geliyor ve bu da token’ın değerini artırabilir.

kripto para uzmani crv yukselise gecebilir btc ve doge dusus trendinde

Bitcoin (BTC) ile ilgili olarak ise, analist daha fazla düşüş beklediğini belirtiyor. Ona göre, mevcut düzeltme henüz tamamlanmamış olsa da kısa bir süreliğine rahatlama yaşanabilir. Analistin grafiğine göre, Bitcoin’in mevcut seviyelerden 68.000 dolara yükselmesi, ardından 56.000 dolara kadar düşmesi bekleniyor.

Dogecoin (DOGE) ile ilgili olarak da analist, 2,40 dolar seviyesindeki direnci desteğe çeviremeyen meme coin’in düşüş trendinde olduğunu belirtiyor. Analistin grafiğine göre, DOGE’nin 1,20 doların altına düşmesi bekleniyor.

Lütfen unutmayın, bu analizler sadece birer tahmindir ve yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Kripto para piyasası oldukça volatildir ve yatırım yapmadan önce kendi araştırmanızı yapmanız önemlidir.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTwitter, ve Tiktok hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan içerikler tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

telegram 12

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen Reklam Engelleyici Eklentiyi Devre Dışı Bırakın!