Bitcoin Haberleri

Kiyosaki: Geleceği Düşünün, Bitcoin ve Kıymetli Metallere Yatırım Yapın!

Ünlü “Zengin Baba Yoksul Baba” kitabının yazarı olan Robert Kiyosaki, Bitcoin, altın ve gümüş hakkında yeniden önemli açıklamalarda bulunmuş durumda.

Robert Kiyosaki, Bitcoin, altın ve gümüşün gelecekteki değerlerine dair yöneltilen soruları anlamsız bulduğunu dile getirdi. Kiyosaki’ye göre asıl önemli olan, bu değerlerin ne kadar artacağı değil, yatırımcıların bu varlıklara şu an ne kadar yatırım yaptığıdır.

Bitcoin için Yeniden Satın Alma Çağrısı

ABD’li iş insanı ve yazar Robert Kiyosaki, X üzerinden yaptığı açıklamada, Bitcoin, altın ve gümüşün şu anda uygun fiyattan alınabileceğini, fakat ilerleyen zamanlarda bu fiyatların artabileceğini vurguladı.

Kiyosaki bu bağlamda, insanların bu varlıkların 2025 yılında ne kadar değerleneceği konusunda kaygılanmalarını gereksiz buluyor.

robert kiyosaki 1

Robert Kiyosaki, Bitcoin, altın ve gümüşün şu an için nispeten daha uygun olduğunu, bu yüzden satın almanın tam zamanı olduğunu belirtti.

Kiyosaki’ye göre, insanların BTC ve değerli metalleri tercih etmelerinin ardında yatan bir diğer sebep ise ABD ekonomisinin belirsiz durumu. Kiyosaki, hisse senedi, tahvil ve gayrimenkul yatırımcılarına da olası bir çöküşe karşı hazırlıklı olmaları konusunda uyarılarda bulundu.

Bitcoin konusunda başta eleştirel yaklaşan ancak 2020 yılı itibarıyla destekçisi olan Robert Kiyosaki, ABD ekonomisinin zor durumda olduğunu savunuyor. Temmuz ayındaki açıklamasında, ABD’nin artan borcu ve ekonomik zayıflığı üzerine görüş bildiren Kiyosaki, hisse senedi piyasalarındaki artışın geçici bir durum olduğunu öne sürdü.

ABD dolarının değer kaybedeceğini düşünen Kiyosaki, bu durum gerçekleştiğinde BTC, altın ve gümüşün güvenli liman olacağını ifade ediyor. Bu sebeple, Kiyosaki her fırsatta bu varlıkları “gerçek para” olarak nitelendiriyor.

Kripto Paralar, Geleceğin Parasını Şekillendiriyor

Kiyosaki 2023 yılının başlarında, ABD Başkanı Joe Biden, Federal Rezerv ve Hazine Bakanlığı’nı eleştirerek, Bitcoin, altın ve gümüş alımını sürdüreceğini açıklamıştı. Geleneksel para birimlerini “sahte para” olarak tanımlayan Kiyosaki, yakın zamanda Singapur’daki Token2049 konferansında, paranın geleceğinin kripto paralarda olduğunu belirtti.

telegram 12

Robert Kiyosaki ayrıca, BRICS ülkelerinin (Brezilya, Rusya, Hindistan, Çin ve Güney Afrika) yakında ABD dolarına karşı altın destekli bir kripto para birimi çıkaracakları öngörüsünde bulundu. Bu bağlamda, Kiyosaki, Bitcoin’in 2024 yılında 120.000 dolara ulaşabileceğini tahmin ediyor.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTiktok ve X hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen Reklam Engelleyici Eklentiyi Devre Dışı Bırakın!