Altcoin Haberleri

Pepe Coin Fiyat Tahmini: PEPE Destek Seviyesine Yaklaşıyor

Pepe Coin değeri, genel kripto para piyasasının %0.5 düşüş gösterdiği bir dönemde, son 24 saatte %1’lik bir artışla 0.00000127 dolara çıktı.

PEPE’nin şimdiki fiyatı, son bir haftada %12 ve geçen iki haftada %21’lik düşüşe işaret etmesine karşın, bu meme tabanlı token, son 30 günde %9 ve CoinGecko’nun izlemeye başlamasından bu yana %2000’den fazla değer kazandı.

PEPE’nin son zamanlardaki düşüşleri, tokenın momentumunu kaybetmiş olabileceğini düşündürüyor ve büyük borsalarda listelenme belirtisi de yok.

Ancak, 0.0000012 dolarlık destek seviyesinden geri dönmüş olması, potansiyel bir toparlanmanın izleyebileceği beklentisini artırıyor.

Pepe Coin Fiyat Öngörüsü: Boğalar Müdahale Edecek mi?

PEPE’nin güçlü göstergelere sahip olduğu ve bugünkü toparlanma hareketinin yakında bir ralliyi tetikleyebileceği düşünülüyor.

pepe22
kaynak: tradingview

PEPE’nin 30 günlük hareketli ortalaması (sarı), son birkaç günkü düşüş sonrasında yavaşlama gösterdi ve 200 günlük ortalamasına (mavi) doğru ilerlemeye hazır gibi duruyor, bu durumda bir fiyat rallisi başlayabilir.

Ayrıca, token’ın göreceli güç endeksi (mor), dünkü 20’nin altındaki seviyeden bugün 50’nin biraz üzerine çıktı. Bu da PEPE’nin önümüzdeki birkaç gün boyunca değer kazanmaya devam edebileceğini işaret ediyor.

PEPE’nin destek seviyesi (yeşil), son satışın dip seviyeye ulaşmış olabileceğini ve sıradaki hareketin yukarı yönlü olabileceğini gösteriyor.

Elbette, PEPE’nin bir ralliye başlaması için herhangi bir temel sebep bulunmamaktadır çünkü PEPE, gerçek bir işlevi ya da kullanım durumu olmayan bir meme tokenıdır.

telegram 12

Ancak, eğer meme tokenı etrafında olumlu bir senaryo oluşturulabilirse (belki de Coinbase ya da başka büyük bir borsada listelenme olasılığı üzerine), o zaman değeri kolayca artmaya başlayabilir.

Şimdiye dek PEPE, Binance, OKX ve Kraken gibi büyük borsalarda listelenme başarısı elde etti, bu nedenle listelenmediği birçok büyük işlem platformu kalmadı.

Dolayısıyla, olumlu haberlerin nereden gelebileceğini tahmin etmek zor olabilir, meme tokenının 24 saatlik işlem hacmi Mayıs ayı başındaki 2 milyar dolardan bugün yaklaşık 120 milyon dolara düştü.

Bu, tokena olan ilginin büyük ölçüde azaldığını gösteriyor. Ancak bazı verilere bakıldığında – örneğin, en çok PEPE sahibi olan ilk 100 cüzdanın sahip olduğu coin miktarı – ‘balinalar’ın yavaşça birikim yaptığı düşünülebilir.

Bu birikimin (ne kadar küçük olursa olsun) başlamış olması, bugünkü %1’lik artışı destekleyen bir ralliye işaret edebilir.

Eğer bu gerçekleşirse, PEPE önümüzdeki hafta veya birkaç gün içinde mevcut fiyatı olan $0.00000127’den $0.0000015 veya belki de 0.000002’ye çıkabilir, ancak bu önemli bir satın alma işlemi veya olumlu bir haber gerektirebilir.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTwitter, ve Tiktok hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen Reklam Engelleyici Eklentiyi Devre Dışı Bırakın!