Bitcoin Haberleri

Bitcoin En İyi Pazarlama Kampanyasına Tanıklık Ediyor!

Popüler bir kripto para stratejisti, Bitcoin’in (BTC) istemeden de olsa olumlu bir marka oluşturma sürecinden geçtiğini söyledi.

InvestAnswers’ın anonim sunucusu David Lin ile yaptığı yeni bir röportajda, BTC’nin şu anda “şimdiye kadarki en iyi pazarlama kampanyasına tanıklık ettiğini” söyledi.

Analiste göre, devam etmekte olan bankacılık krizi, insanların güvenli sığınaklar aramaları nedeniyle Bitcoin’in daha fazla benimsenmesine yol açtı.

“Son 10 gündeki bu son kriz sırasında, gördüğümüz yeni Bitcoin cüzdanlarının en hızlı ivmesini yaşadık. Ve tabii ki BTC son 90 günde %70 değer kazandı. Böyle bir varlık için olağanüstü bir hareket.

Ve insanların karşılaştığı soru, bahsettiğiniz gibi, harika bir soru – ne yaparsınız, tamam mı? Bankalara güvenemem, hazine bonolarına güvenemem çünkü ABD hükümeti deli gibi para basıyor, bu yüzden deli gibi değer kaybedecek.

Evet, %3,5 ya da %4 alabilirim ama satın alma gücü reel olarak %14 düşüyor. Ne yapacağım peki? Borsaya mı yatırayım? Herkes resesyona gireceğimizi, dolayısıyla borsanın çökeceğini söylüyor.

Bu kulağa hoş gelmiyor. Nereden sağlam bir varlık bulabilirim? Altının birkaç saatliğine 2,000 doların üzerine çıktığını gördük.

Bu da insanların tam olarak ne aradığının bir örneği. Varlıklar için nakit para yatırabilecekleri güvenli bir liman bulmak istiyorlar. İşte bu yüzden Bitcoin’i yeni bir varlık sınıfı olarak görüyoruz…

Muhtemelen şimdiye kadarki en iyi pazarlama kampanyasına tanıklık ediyor.

telegram 12

Ve son finansal kriz sırasında inşa edildi. Finansal krizler için tasarlandı. Ve bu yüzden bu kadar iyi gidiyor.

Bence pek çok insan diyor ki, tamam Bitcoin’e güvenmesem de, her ihtimale karşı nakit paramın %2 – %5’ini Bitcoin’e yatırsam iyi olur. Her ihtimale karşı diğer her şey cehenneme gider.”

bitcoin haberleri

Nüfusun küçük bir yüzdesi Bitcoin’i benimsedi

InvestAnswers’ın sunucusu, Bitcoin’in benimsenme oranına ilişkin olarak, küresel nüfusun yalnızca küçük bir yüzdesinin amiral gemisi kripto varlığını benimsediğini söyledi.

“Bir değer saklama aracı olarak, çok fazla benimsenmeyen ve aynı zamanda çok fazla değere sahip olan ve son derece zor olan, yani daha fazla basılamayan bir şeye bakıyorum. Bu da BTC.

Dünyanın %2,5’i bunu benimsedi ama %97,5’i bundan nefret ediyor. Nefret ediyorlar çünkü sahip değiller. Ve büyük bir öfkeyle nefret ediyorlar.

Ancak şu anda yaşadığımız bankacılık krizinde olanlardan sonra, bu gerçekten bunun anlatısına hitap ediyor.”

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTwitter, ve Tiktok hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen Reklam Engelleyici Eklentiyi Devre Dışı Bırakın!