Kripto Para Haberleri

2024 Yılında Stabilcoin Benimsemesinin Artması Bekleniyor: Düzenleyici Netlik Anahtar mı?

Circle CEO’su Jeremy Allaire, 2024 yılında kripto para piyasasında stabilcoin kullanımının artmasının önünü açacak olan en önemli faktörün düzenleyici netlik olduğuna inanıyor. CNBC International TV ile yeni bir röportajda Allaire, ABD’de son zamanlarda onaylanan Bitcoin ETF’lerin kripto sektöründe “tüm gemileri kaldıran gelgit” görevi göreceğini öngörüyor.

stabilcoin haberleri

Piyasa Değeri Bakımından İkinci Büyük Stabilcoin

Circle CEO’su, stabilcoinlerin son birkaç yıldaki kripto piyasası dalgalanmalarına rağmen dirençli kaldığını söylüyor:

“Stablecoin’ler hakkında söyleyebileceğim şey ve piyasada gördüğümüz şey şu ki, birçok insan bu endüstrideki birçok skandala, başarısızlığa ve iflasa odaklanıyordu, ancak aynı zamanda teknolojinin sürekli gelişmesinde de muazzam bir ilerleme görüyorduk. Bu biraz internet patlaması ve çöküşünden sonraki duruma benziyor. İnsanlar tüketici interneti ve e-ticareti görmezden geldi, ancak teknoloji gelişmeye devam etti ve geçen yıl aynı şeyin olduğunu gördük. Özellikle stablecoin’lerin blockchain teknolojisinin en önemli uygulaması olduğunu ve kullanımının dünya çapında giderek arttığını görüyoruz.”

Circle, piyasa değeri açısından ikinci en büyük stabilcoin olan USDC’yi ihraç ediyor. Şirket geçen hafta, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) ilk halka arz (IPO) teklifiyle ilgili taslak bir kayıt beyannamesi sunduğunu duyurdu.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTwitter, ve Tiktok hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen Reklam Engelleyici Eklentiyi Devre Dışı Bırakın!